0

Опис шини Nokian Hakka Green


Автомобільні шини Nokian Hakka Green - новинка 2011 літнього сезону.

Особливістю даної шини є її схильність до "північного літа", коли температура на вулиці в липні знаходиться в межах 10-25 градусів.

Hakka Green - екологічна новинка від фінського виробника з неймовірним зчепленням, керованістю і надійністю на б...

далі

Опис шини Nokian Hakka Green


Автомобільні шини Nokian Hakka Green - новинка 2011 літнього сезону.

Особливістю даної шини є її схильність до "північного літа", коли температура на вулиці в липні знаходиться в межах 10-25 градусів.

Hakka Green - екологічна новинка від фінського виробника з неймовірним зчепленням, керованістю і надійністю на будь-якому дорожньому покритті: гарячому асфальті і мокрій дорозі після інтенсивного дощу. Максимально скорочене опір коченню робить рух на даній шині дуже мяким і економним. Споживання палива на даній шині помітно знижена в порівнянні з Hakka H, V і Z. Довкілля теж отримує помітно менший рівень CO2. У процентному співвідношенні, Hakka Green економніше Hakka H, минулого переможця тесту економічності, на 15%. Витрата палива знижена на 3% відносно тієї ж моделі, а щодо середньої річної шини інших виробників - на 5-8 відсотків.

Таким чином Nokian Hakka Green за рік вам буде економити близько однієї каністри бензину (41 літр ), а викиди за рік складуть 106 кг.

При розробці нової шини від фінської Нокіан за основу була взята модель Nokian Hakka H, яка неодноразово доводило свою перевагу в тестах 2010 року. Неймовірні показники зчеплення і керованості були відточені на трасах Німеччини, Іспанії, Фінляндії, Норвегії та Швеції.

Основною метою у виробництві даної шини було зробити максимально економічну шину з тегом Green. У складі гумової суміші Хакки Грін були використані компоненти, які максимальним чином підходять під північні умови і гарантує безпеку і економічність. Так до складу гумової суміші потрапило масло сосни, що знижує тертя під час руху в холодних температурах.

Творці Hakka Green обіцяли збільшити зносостійкість своєї шини.

Nokian Hakka Грін має 4 поздовжні доріжки , що забезпечують максимально швидке виведення води з-під плями контакту. Аквапланування на даній шині знижено до мінімуму: дренажні канавки роблять свою справу дуже ефективно. У тестах, проведених Нокиан, новинка обігнала європейських конкурентів на 4% в даному показнику.

Типорозміри шини Nokian Hakka Green досить великі. В першу чергу, дана шина призначена для маленьких і середніх автомобілів. Індекси швидкості знаходяться в межах від T до V, що дозволяє розганятися на даній шині до 240 км / ч. Дана модель замінить на ринку попередня Hakka H і Hakka i3.

Особливості шини Nokian Hakka Green

- ідеальна комбінація відмінної керованості і екологічності шини;
- ефективне опору акваплануванню;
- чудове зчеплення на мокрому асфальті в північних умовах;
- низький рівень зовнішніх шумів при русі на шині від Нокіан;
- нові технології: нові дренажні канавки Venturi, "тихий "дизайн протектора;

Економічність шини Хакка Грін



- оптимізована структура шини дозволила знизити опір коченню;
- скорочення витрат на паливо до 5-8%;
- "зелёность шини", досягнута за рахунок використання таких компонентів як масло сосни;

Ключові інновації Хакки Green



Дизайн дренажних доріжок виконано в стилі напівкруглих западин на боковинах шини, що нагадують дизайн кулі для гольфу. Новий дизайн доріжок в Nokian Hakka Green підвищив зносостійкість шини і знизив витрата палива.

Новий склад гумової суміші дозволив отримати чудове зчеплення на мокрому асфальті і низький опір коченню при північному кліматі.