0

Опис шини Nitto NT90W


Зимова нешипована шина Nitto NT90W є прекрасною і при цьому недорогий можливістю підвищити пасивну безпеку легкового автомобіля або кроссовера. Високі технічні характеристики даної моделі забезпечуються використанням у її конструкції передових технологій і матеріалів, які були «запозичені» у компанії Toyo, власника цього...

далі

Опис шини Nitto NT90W


Зимова нешипована шина Nitto NT90W є прекрасною і при цьому недорогий можливістю підвищити пасивну безпеку легкового автомобіля або кроссовера. Високі технічні характеристики даної моделі забезпечуються використанням у її конструкції передових технологій і матеріалів, які були «запозичені» у компанії Toyo, власника цього японського бренду.

«вгризатися» гумова суміш

Одним з таких запозичень є гумова суміш. Крім натурального каучуку в її склад входять подрібнені частки волоського горіха. При русі вони утворюють не тільки гострі, але і вельми тверді зчіпні кромки, завдяки чому шина демонструє впевнену поведінку на льоду і на снігу. Ще одним компонентом натурального походження є бамбукова сажа. З її допомогою протектор підсушує пляма контакту, що поліпшує зчеплення з мокрою дорогою.

Також не можна не згадати про підвищений вміст силіки. Даний компонент крім підвищення зчіпних властивостей на вкритих водою поверхнях забезпечує еластичність протектора при низьких температурах.

Ламелі з хвилеподібними стінами

Дана модель при повній відсутності шипів забезпечує надійне і впевнену поведінку на льоду. Зчеплення на таких покриттях досягається за рахунок декількох тисяч крайок, утворених ламелями. Вони розташовані на відстані в кілька міліметрів один від одного, чого вдалося домогтися завдяки хвилеподібною формі їх стінок. Численні виступи при контакті ламелі з дорогою роблять блок, в якій вона прорізана, дуже жорстким і стійким до деформації, що в свою чергу покращує керованість.

Основні особливості Nitto NT90W

- компаунд, що містить шкаралупу волоського горіха, бамбукову сажу і силіку, покращує зчіпні властивості на будь-яких зимових дорогах;
- 3D-ламелі забезпечують підвищене зчеплення на льоду;
- широкі поздовжні і численні поперечні дренажні канавки підвищують стійкість до аквапланування і слешпленнінгу.