0

Опис шини Roadstone Winguard Spike


Незважаючи на досить невелику популярність торгової марки, зимова шипована шина Roadstone Winguard Spike відрізняється дуже високими експлуатаційними характеристиками. Справа в тому, що вона була розроблена фахівцями південнокорейської компанії Nexen, продукція якої сьогодні представлена на ринках багатьох к...

далі

Опис шини Roadstone Winguard Spike


Незважаючи на досить невелику популярність торгової марки, зимова шипована шина Roadstone Winguard Spike відрізняється дуже високими експлуатаційними характеристиками. Справа в тому, що вона була розроблена фахівцями південнокорейської компанії Nexen, продукція якої сьогодні представлена на ринках багатьох країн під належним їй брендом Roadstone.

V-подібний рисунок протектора

Як і належить сучасній шині Roadstone Winguard Spike, призначеної для експлуатації в дійсно суворих зимових умовах, дана модель оснащена дуже популярним сьогодні симетричним направленим малюнком протектора з оригінальним V-подібним дизайном. Він формується за рахунок зиґзаґоподібного центрального поздовжнього ребра, що складається з безлічі окремих блоків, зєднаних один з одним жорсткими перемичками. Вони перетворюють цей елемент протектора в єдину цілісну конструкцію, що забезпечує шині відразу кілька важливих переваг.

Перш за все, це відмінна курсова стійкість, яка особливо яскраво проявляє себе при русі по слизьких від снігу або льоду дорогах. Також не можна не відзначити помітно знизилося опір коченню, що найсприятливішим чином позначилося на паливній економічності даної моделі.

Збільшена кількість зчіпних крайок

Ще однією ознакою приналежності даної моделі до сучасної шинної продукції для зими є наявність збільшеної кількості крайок зчеплення. При цьому значна більшість з них формується не окремими протекторними блоками, а прорізаними в них ламелями хвилеподібної форми. При контакті з дорогою ці елементи розкриваються, утворюючи безліч додатково зчіпних крайок, в той час як їх стінки за рахунок хвилеподібною конфігурації щільно фіксуються між собою, підвищуючи тим самим жорсткість блоків, а разом з цим і керованість на сухій дорозі.

Основні особливості шини Roadstone Winguard Spike

- стрілоподібні блоки в центрі протектора, зєднані жорсткими перемичками, забезпечують відмінну курсову стійкість і низький опір коченню при збереженні прекрасного зчеплення на слизькому покритті;
- оригінальний V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора надає шині чудову продуктивність при будь-яких погодних і дорожніх умовах;
- збільшена кількість зчіпних крайок, які утворюються не тільки за рахунок безлічі окремих блоків, а й завдяки великій кількості прорізаних на всю глибину протектора хвилеподібних ламелей.