0

Опис шини Roadstone Roadian A / T II


Roadstone Roadian A / T II - це всесезонна шина, яка гарантовано забезпечить безпечну і комфортну їзду на абсолютно будь-якій дорозі. Вона спеціально розроблена для автомобілів, що мають систему повного приводу. Досконалі технології виробництва допомогли досягти прекрасної зносостійкості шини, що, безсумні...

далі

Опис шини Roadstone Roadian A / T II


Roadstone Roadian A / T II - це всесезонна шина, яка гарантовано забезпечить безпечну і комфортну їзду на абсолютно будь-якій дорозі. Вона спеціально розроблена для автомобілів, що мають систему повного приводу. Досконалі технології виробництва допомогли досягти прекрасної зносостійкості шини, що, безсумнівно, є однією з найважливіших характеристик покришки для кросовера.

Переваги моделі Roadstone Roadian A / T II

Дизайн малюнка протектора, який має ненаправленої тип, відповідає за щільний контакт і якісне зчеплення з будь-якою поверхнею, будь то річна дорога після минулого дощу або зимова сльота , а також акустичний комфорт. Керованість і слухняність автомобіля при використанні цієї шини доведена майже до досконалості. Завдяки широким відстаням між виступами, на сто відсотків виключена затримка води і бруду в поглибленнях. Потужні елементи малюнка і безліч канавок ефективно відводять воду, сніг і бруд із зони контакту, перешкоджаючи виникненню аквапланування.

Важливою особливістю даної шини є також міцний каркас, який витримує значні навантаження і не дасть збою навіть при найактивнішій експлуатації. Жорсткі грунтозацепи і посилена зона борту забезпечують високу курсову стійкість і чітке гальмування.
Roadstone Roadian A / T II - чудовий вибір вседорожний шини для повнопривідних автомобілів, який порадує свого власника не тільки впевненим поведінкою при пересуванні в будь-який час року, але і відносно низькою ціною.

Відмінні риси моделі Roadstone Roadian A / T II

- Шина розроблена спеціально для позашляховиків.
- Широкі Z-образні канавки сприяють кращому зчепленню з будь-якою дорогою і відмінно виводять воду із зони контакту з дорожньою поверхнею.
- Якісне зчеплення з засніженою дорогою забезпечують хвилеподібні борозенки.
- Дизайн плечової зони сприяє стійкості на поворотах.
- Каркас шини витримує великі навантаження і не підведе при частій експлуатації.
- Дизайн малюнка протектора шини гарантує відмінне зчеплення з дорогою і високий акустичний комфорт.
- Вчинені техноло гии виробництва і компютерна розробка протектора шини.