0

Опис шини Nexen NPriz RH1


Серед інших представників даної лінійки літня шина для позашляховиків Nexen NPriz RH1 відрізняється найбільш «шосейних» характером. Тобто дана модель призначена для експлуатації виключно на асфальтованих дорогах, де вона демонструє практично всі свої переваги, починаючи від хороших зчіпних властивостей на мокрій доро...

далі

Опис шини Nexen NPriz RH1


Серед інших представників даної лінійки літня шина для позашляховиків Nexen NPriz RH1 відрізняється найбільш «шосейних» характером. Тобто дана модель призначена для експлуатації виключно на асфальтованих дорогах, де вона демонструє практично всі свої переваги, починаючи від хороших зчіпних властивостей на мокрій дорозі і закінчуючи паливною економічністю і високим рівнем акустичного комфорту. Все це забезпечується за рахунок використання в її конструкції виключно ефективних конструктивних рішень і матеріалів нового покоління.

Чудова стійкість до аквапланування

Дренажна система, якою оснащений протектор цієї шини, ефективно перешкоджає виникненню ефекту аквапланування навіть при найнесприятливіших дорожніх умовах. Висока продуктивність забезпечується в основному за рахунок великого внутрішнього обсягу чотирьох поздовжніх канавок, розташованих в центральній частині протектора.

Сілікосодержащая гумова суміш

Протектор Nexen NPriz RH1 виготовлений з компаунда з підвищеним вмістом силіки. Цей компонент дозволяє йому залишатися еластичним при русі по холодному від води дорожньому покриттю. В результаті підвищується зчеплення з ним. При цьому не можна не відзначити наявність в складі гумової суміші спеціальних полімерів. Вони забезпечують цілісність еластичного протектора за рахунок підвищення його міцності на розрив, а крім того, покращують його стійкість до зношування.

Широке стабілізуючий ребро в центрі

В русі для цієї шини характерна дуже висока курсова стійкість . Дана риса забезпечується за рахунок жорсткої конструкції широкого ребра, що пролягає по центру протектора. Воно практично не схильне до деформації, що крім стійкості на високій швидкості, істотно покращує оперативність управління, надаючи реакцій шини швидкість і точність.

Високий рівень акустичного комфорту

Розташовані в центральній частині протектора численні ламелі виконують відразу кілька функцій. Крім утворення додаткових кромок зчеплення, вони перешкоджають виникненню резонансних шумів і вібрацій, що істотно підвищує рівень акустичного комфорту, особливо при русі по дорогах поганої якості.

Широкі плечові зони

Не меншою «багатоплановістю» відрізняються і плечові зони протектора. Виконання ними відразу декількох функцій забезпечується за рахунок дизайну, що містить безліч дуже широких блоків, розташованих під прямим кутом відносно напрямку руху. Саме на них спирається шина при здійсненні різких маневрів і проходження поворотів. Велика площа контакту дозволяє їй зберігати стійкість при впливі навіть значних бічних сил прискорення. При цьому зчіпні властивості відрізняються високою стабільністю, завдяки жорсткому подовжньому ребру, що зєднує блоки в єдине ціле.

Ще однією функцією, виконуваної, блоками плечових зон, є забезпечення максимальної продуктивності при прискоренні і гальмуванні. Вона досягається за рахунок значної протяжності та кількості утворених ними поперечних крайок зчеплення.

Основні особливості шини Nexen NPriz RH1

- шина розроблена спеціально для позашляховиків і кросоверів, що експлуатуються виключно на асфальтованих дорогах;
- широке поздовжнє ребро в центрі надає стабілізуючу дію при русі на високій швидкості, підвищує стійкість до нерівномірного зносу, полегшує процес управління автомобіля за рахунок швидкості і точності реакцій на дії водія;
- низький рівень шумів і вібрацій забезпечується за рахунок спеціальної форми і багатокрокового розташування ламелей в центральній частині протектора;
- широкі блоки в плечових зонах, зєднані між собою поздовжнім ребром, покращують стійкість в поворотах, а за рахунок утворених ними поперечних крайок - максимальну продуктивність при прискоренні і уповільненні.

 
літня шина
3 951 грн
Код товару: 390954
3 951 грн
Код товару: 390954
Показ 1 - 1 з 1 товара