0

Опис шини Roadstone N8000


Літня шина Roadstone N8000 є точною копією однойменної моделі від південнокорейської компанії Nexen. Разом з назвою вона перейняла і все її сильні сторони, яких чимало, якщо врахувати належність «оригіналу» до категорії Ultra High Performance. Дана модель відмінно пристосована для експлуатації на найбільш потужних мо...

далі

Опис шини Roadstone N8000


Літня шина Roadstone N8000 є точною копією однойменної моделі від південнокорейської компанії Nexen. Разом з назвою вона перейняла і все її сильні сторони, яких чимало, якщо врахувати належність «оригіналу» до категорії Ultra High Performance. Дана модель відмінно пристосована для експлуатації на найбільш потужних модифікаціях сучасних легкових автомобілів. При цьому забезпечення безкомпромісної спортивної керованості при її розробці було приділено значно більше уваги, ніж комфорту, для якого, втім, також було зроблено чимало.

Оптимізований дизайн плечових зон

Незважаючи на асиметричний дизайн протектора, його плечові зони, як з внутрішньої, так і зовнішньої сторони виконують схожий за своїм складом ряд завдань. Основний з них є забезпечення максимальної стійкості і зчеплення в поворотах. Саме з цієї причини плечові зони мають закритий дизайн. Вони містять безліч поперечних блоків, зєднаних один з одним вузькими перемичками. Це дозволяє їм працювати «спільно», рівномірно розподіляючи навантаження між собою.

Відмінна керованість на будь-якій швидкості

Не менш закритим дизайном відрізняється і центральна частина асиметричного протектора цієї моделі. Тут знаходиться три суцільних ребра, жорстка конструкція яких покращує курсову стійкість, а також надає реакцій шини граничну швидкість і точність. Крім того, такий дизайн в значній мірі знижує опір коченню і перешкоджає розвитку нерівномірного зносу.

Акустичний комфорт і стійкість до аквапланування

Між усіма протекторними ребрами розташовуютьсяпоздовжні дренажні канавки, лише небагато чим поступаються їм по ширині . Значний внутрішній обсяг цих елементів протектора надає шині відмінну стійкість до аквапланування. Ще однією особливістю поздовжніх дренажних канавок є наявність численних серповидних виїмок. Вони не тільки прискорюють відведення води від плями контакту, але і знижує рівень шуму. У звязку з цим також слід відзначити багатокрокове розташування блоків плечових зон, а також звукоізолююче властивості зєднують їх перемичок. Вони значною мірою покращують акустичний комфорт при русі.

Основні особливості Roadstone N8000

- оптимізований дизайн плечових зон протектора поліпшує зчеплення в поворотах, скорочує гальмівний шлях, знижує рівень шуму;
- чудова керованість на будь-якій швидкості завдяки жорсткій суцільний конструкції всіх центральних протекторних ребер;
- надійне поведінку в умовах дощу завдяки відмінній продуктивності поздовжніх дренажних канавок.

 
літня шина
3 953 грн
Код товару: 302342
3 953 грн
Код товару: 302342
Показ 1 - 1 з 1 товара