0

Опис шини Maxxis UE-168 Bravo


Всесезонная вантажна шина Maxxis UE-168 Bravo, що випускається відомою і шанованою тайванською компанією, призначена для установки на колеса всіх осей вантажних автомобілів різної вантажопідйомності та іншої комерційної автомобільної техніки , використовуваної в міжміських та міжрегіональних комерційних перевезен...

далі

Опис шини Maxxis UE-168 Bravo


Всесезонная вантажна шина Maxxis UE-168 Bravo, що випускається відомою і шанованою тайванською компанією, призначена для установки на колеса всіх осей вантажних автомобілів різної вантажопідйомності та іншої комерційної автомобільної техніки , використовуваної в міжміських та міжрегіональних комерційних перевезеннях.

на думку виробника, дана шина пропонує практично ідеальний баланс безпеки і довговічності. Дизайн рисунка протектора шини має оригінальний зовнішній вигляд. Малюнок протектора шини оснащений трьома розташованими по центру протектора ребрами і двома плечовими зонами. Відмінною особливістю шини Maxxis UE-168 є нерозривність ребер і плечових зон протектора на всій його довжині. Це рішення дозволило істотно продовжити термін служби шини, при цьому вдалося досягти збереження всіх основних робочих характеристик практично на весь час експлуатації шини. Крім того, дана шина сприяє зниженню витрати палива за рахунок низького опору кочення.

Ще однією відмінною рисою даної шини є хвилеподібна форма трьох центральних ребер і внутрішніх кромок плечових зон, що дозволило значно знизити рівень шуму. Також слід відзначити наявність на поверхні всіх елементів протектора поздовжніх самоблокирующихся ламелей S-подібної форми, які сприяють підвищенню жорсткості всіх елементів протектора, що підвищує ефективність тяги і гальмування. Для забезпечення стабільності та безпеки поведінки на мокрих дорогах малюнок протектора шини оснащений чотирма глибокими поздовжніми водовідвідних канавками, які є ефективним засобом боротьби з акваплануванням.

Основні особливості шини Maxxis UE-168

- двошаровий сталевий корд робить шину дуже міцною та еластичною;
- додаткову міцність і еластичність забезпечується шаром нейлонових волокон, намотаним за безшовною технологією;
- оригінальний дизайн малюнка протектора з чотирма поздовжніми канавками забезпечує чудове зчеплення при різних умовах;
- не мають розривів на всьому протязі протектора ребра забезпечують стабільність основних характеристик навіть при сильному ступені зносу протектора;
- високоякісна гумова суміш дозволяє шині стійко чинити опір проколів, порізів і потертостей;
- надміцні боковини забезпечують захист від агресивних зовнішніх впливів.