0

Опис шини Matador MP-59 Nordicca M + S


Легкова шина Матадор MP-59 Nordicca M + S є однією з перших спроб словацького виробника створити універсальну модель, придатну для цілорічної експлуатації. При цьому дана модель відрізняється винятковою Застосування. Вона забезпечується дуже широким діапазоном типорозмірів, що включають в себе 45 різних ...

далі

Опис шини Matador MP-59 Nordicca M + S


Легкова шина Матадор MP-59 Nordicca M + S є однією з перших спроб словацького виробника створити універсальну модель, придатну для цілорічної експлуатації. При цьому дана модель відрізняється винятковою Застосування. Вона забезпечується дуже широким діапазоном типорозмірів, що включають в себе 45 різних розмірностей для коліс з посадковим діаметром від 15 до 18 дюймів.

Асиметрична розташування протекторних елементів

Асиметричний дизайн протекторного малюнка є однією з ключових особливостей даної моделі. Він складається з двох функціональних зон, кожна з яких покликана вирішувати строго певне коло завдань. Саме тому зовнішня сторона протектора складається з трьох поздовжніх ребер, а внутрішня - задовольняється лише двома. Зовнішня частина протекторного малюнка забезпечує стійкість і стабільність поведінки при здійсненні різких маневрів. Що стосується внутрішньої частини малюнка протектора, то вона призначена для додання шині максимальних тягово-зчіпних властивостей в поздовжньому напрямку.

Безліч ламелей

Розробники шини Матадор MP-59 Nordicca M + S оснастили її спеціальними протекторними елементами - ламелями, призначеними для вирішення відразу декількох завдань. Перш за все, це забезпечення плями контакту максимально можливою кількістю крайок зчеплення. Крім того, розкриваючись, ці ламелі забезпечують більш щільне облягання блоками нерівностей на поверхні дорожнього полотна. Це не тільки поліпшило зчеплення, але і зробило шину більш мякою і комфортною на ходу.

Прекрасні дренажні властивості

Наявність великої кількості окремих протекторних блоків дозволило оснастити малюнок величезною кількістю дренажних каналів, розташованих, як паралельно , так і поперечно відносно напрямку руху. У поєднанні з їх великими розмірами і глибиною малюнка це дозволяє шині демонструвати відмінне зчеплення не тільки на мокрому покритті, але і на вкритій талим снігом дорозі.

Основні особливості шини Матадор MP-59 Nordicca M + S

- широкий діапазон типорозмірів забезпечує шині відмінну застосовність до практично будь-якої моделі сучасного легкового автомобіля;
- асиметричний дизайн спрямованого малюнка протектора дозволяє шині демонструвати відмінну продуктивність при будь-яких характеристиках дорожнього полотна і погодних умовах;
- безліч протекторних блоків забезпечує прекрасні зчіпні властивості на слизьких поверхнях;
- прекрасна стійкість до аквапланування і Шуга, завдяки відкритому будовою протекторного малюнка з великою відстанню між усіма його елементами.