0

Опис шини Matador MP-16 Stella 2


Літня легкова шина Матадор MP-16 Stella 2 відрізняється практично ідеальним балансом між комфортом, зчіпними властивостями і вартістю, що робить її одним з найпривабливіших варіантів на нашому ринку. Дана модель призначена для компактних легкових автомобілів з посадковим діаметром коліс від 13 до 15 дюймів. Ро...

далі

Опис шини Matador MP-16 Stella 2


Літня легкова шина Матадор MP-16 Stella 2 відрізняється практично ідеальним балансом між комфортом, зчіпними властивостями і вартістю, що робить її одним з найпривабливіших варіантів на нашому ринку. Дана модель призначена для компактних легкових автомобілів з посадковим діаметром коліс від 13 до 15 дюймів. Розмірний ряд налічує більше 30 типорозмірів, завдяки чому забезпечується чудова застосовність до більшості сучасних легкових автомобілів.

VOC FREE

Дана модель стала однією з перших, де була застосована гумова суміш, створена за технологією VOC FREE . Однією з її основних особливостей є високий рівень екологічної безпеки, досягнутий за рахунок зниження в процесі виробництва емісії летких органічних сполук, а також використання помякшувача RAE. Крім нього, до складу гумової суміші були включені кремнійсодержащіе компоненти, що сприятливо відбилося на зчіпних характеристиках, зносостійкості і опорі кочення.

Асиметрична розташування елементів протектора

Асиметрична протекторний малюнок шини Матадор MP-16 Stella 2 відрізняється поділом на дві функціональні зони. Зовнішня сторона протектора має більш масивні блоки, відокремлені один від одного вузькими дренажними каналами. Такий більш закритий дизайн покращує стійкість при проходженні поворотів. Крім того, висока жорсткість цієї частини протектора позитивно вплинуло на гальмівні властивості.

Внутрішня частина протекторного малюнка оснащена збільшеною кількістю блоків, які мають довші межі. У поєднанні з їх поперечним розташуванням і широкими дренажними канавками це дозволило значно поліпшити тягово-зчіпні властивості на мокрому покритті.

Багатофункціональна дренажна система

Крім швидкого відводу води з плями контакту три поздовжніх дренажних канавки сприяють більш високої стабільності руху на високій швидкості. Крім того, різний кут нахилу їх стінок забезпечує більш рівномірний розподіл зовнішнього тиску по плямі контакту.

Основні особливості шини Матадор MP-16 Stella 2

- асиметричний дизайн протекторного малюнка з чітким поділом на окремі функціональні зони забезпечує відмінне зчеплення незалежно від режиму руху та характеристик дорожнього покриття;
- три поздовжніх дренажних канавки за рахунок свого великого обсягу дозволяють безпечно пересуватися навіть по дуже мокрих дорогах;
- жорстке поздовжнє ребро в плечовій зоні з зовнішньої сторони протектора забезпечує більш стійку поведінку при різкому маневруванні, а також знижує опір кочення
- гумова суміш з додаванням силіки, завдяки чому вдалося поліпшити зчеплення на мокрій поверхні, більш тривалий термін служби і знижений опір кочення.