0

Опис шини Marshal MU11 Matrac FX


Літня легкова шина Marshal MU11 Matrac FX є флагманом модельного ряду легкових літніх шин компанії Marshal. Ця шина по праву вважається предметом гордості цього виробника і відноситься до категорії моделей, що володіють надвисокою продуктивністю. При цьому шина випускається в більш ніж 40 різних типорозмірах в...

далі

Опис шини Marshal MU11 Matrac FX


Літня легкова шина Marshal MU11 Matrac FX є флагманом модельного ряду легкових літніх шин компанії Marshal. Ця шина по праву вважається предметом гордості цього виробника і відноситься до категорії моделей, що володіють надвисокою продуктивністю. При цьому шина випускається в більш ніж 40 різних типорозмірах від 14 до 20 дюймів, що дозволяє говорити про її широкої вживаності на більшості моделей, що випускаються легкових автомобілів.

Як і годиться флагману, в шині Marshal MU11 Matrac FX застосовані все найпередовіші технічні розробки, наявні в розпорядженні виробника. При цьому знайшлося місце і вже давно застосовуються в шинній індустрії рішенням. Зокрема, в цій шині використовується V-образний дизайн малюнка протектора шини, який є простим, але ефективним рішенням, що забезпечує чудове зчеплення в різних погодних умовах.

Центральне ребро відрізняється великою шириною і жорсткою конструкцією. За рахунок цього рішення шина демонструє прекрасну курсову стійкість і стабільність поведінки при русі на високій швидкості.

Також варто відзначити високу ефективність роботи дренажної системи протектора, що стало запорукою чудової стійкості шини Marshal MU11 до аквапланування, забезпечуючи тим самим високий рівень безпеки при русі в дощових умовах.

Гумова суміш протектора відрізняється високим вмістом силіки, використання якої поліпшило основні експлуатаційні характеристики шини, в тому числі зчеплення на мокрій поверхні і стійкість до стирання.

Основні особливості Marshal MU11 Matrac FX

- Флагманська модель лінійки літніх легкових шин;
- Чудове зчеплення і характер керованості, завдяки V-образним дизайну спрямованого симетричного малюнка протектора шини;
- Стабільне та надійне поведінку в різних дорожніх умовах;
- Широке і жорстке центральне ребро забезпечує Прека Расна курсову стійкість в поєднанні з високою ефективністю гальмування;
- Гумова суміш з високою часткою змісту силики, завдяки якій забезпечується прекрасне зчеплення на мокрій дорозі і стійкість до стирання.