0

Опис шини Lassa Snoways Era


Шина Lassa Snoways Era - відмінна зимова шина, яка буде впевнено і безпечно вести автомобіль по дорозі будь-якої складності.

Ця шина відмінно справляється з зимовою негодою за рахунок малюнка протектора, що має оригінальний покращений дизайн. Протектор має малюнок, що складається з великого числа оптимально підібр...

далі

Опис шини Lassa Snoways Era


Шина Lassa Snoways Era - відмінна зимова шина, яка буде впевнено і безпечно вести автомобіль по дорозі будь-якої складності.

Ця шина відмінно справляється з зимовою негодою за рахунок малюнка протектора, що має оригінальний покращений дизайн. Протектор має малюнок, що складається з великого числа оптимально підібраних елементів, за рахунок яких підвищується стійкість і маневреність автомобіля на трасі при різних швидкостях.

Велика кількість канавок, допомагають виводити вологу з плям контакту, підвищуючи стійкість автомобіля при їзді на слизькому дорожньому покритті і підвищуючи його захист від аквапланування. За рахунок ламелей забезпечується потужний коефіцієнт зчеплення зі сніжною дорогою і зявляється прекрасний баланс при поворотах і віражах. За рахунок добре продуманих елементів малюнка автомобіль рухається по дорозі безшумно, це додає водієві додатковий комфорт при їзді.

Склад гумової суміші зимової шини Lassa Snoways Era має унікальні властивості. Завдяки цим властивостям шина може ефективно експлуатуватися навіть при дуже низькій температурі, за рахунок збереження такої необхідної еластичності. У той же час гумова суміш забезпечує шині міцність і збільшений термін експлуатації до декількох сезонів.

Всі ці особливості шини значно зменшують опір коченню, в результаті цього зменшується витрата палива при їзді.

Шина Lassa Snoways Era виготовлена за новітніми сучасними технологіями компанії Бріджстоун.

Особливості шини Lassa Snoways Era

Застосування програмування моделює типу і сучасних складових, які використовуються при виготовленні гумової суміші, розробники змогли відтворити в шині оптимальні експлуатаційні характеристики, необхідні в складних зимових умовах такі як:

- низька шумообразование і підвищена стійкість до зношування;
- оптимальні показники зчеплення з дорожнім крижаним покриттям;
- оптимальні показники зчеплення з дорожнім вологим покриттям
- сертифікована по TUV.

Оптимізована округла форма шини Ласса Сноувейс допомогла


- посилити опір аквапланування;
- забезпечити глибоке проникнення в сніговий шар;
- поліпшити якості зчеплення в сльоту.

Оптимальний малюнок протектора шини дозволив


- збільшити число КРОМО до зчеплення і якість зчеплення;
- зменшити ризик аквпланірованію;
- поліпшити поведінку шини на ожеледиці та снігу.