0

Опис шини Lassa Snoways 2 Plus


Lassa Snoways 2 Plus чудово поводиться на льоду і снігу, що відображено і в її назві, гарантує високий рівень зчеплення, відмінну маневреність і керованість на слизькій зимовій дорозі.

Паливна характеристики забезпечуються спрямований дизайн рисунка протектора, який буквально вгризається в поверхню дороги і доз...

далі

Опис шини Lassa Snoways 2 Plus


Lassa Snoways 2 Plus чудово поводиться на льоду і снігу, що відображено і в її назві, гарантує високий рівень зчеплення, відмінну маневреність і керованість на слизькій зимовій дорозі.

Паливна характеристики забезпечуються спрямований дизайн рисунка протектора, який буквально вгризається в поверхню дороги і дозволяє рухатися вперед. Багато в чому цьому сприяють також шашки протектора, які мають звивисті ламелі. Вони збільшують довжину ріжучої кромки, що чіпляється за кожну нерівність дорожнього покриття, тим самим збільшуючи зчеплення з трасою, а також сприяють впевненому проходженню поворотів. У плечових зонах шини знаходяться ступінчасті блоки, які активно включаються в «роботу», коли транспортний засіб пересувається по глибокому сніжному покриву. Це дуже важлива характеристика, враховуючи суворий характер російських зим.

Також важливою характеристикою для експлуатації в російських умовах є унікальний склад гумової суміші, що входить в протектор. Оригінально розрахована суміш, що включає в себе полімери з частинками кремнію, дозволяє шині не замерзати навіть при низьких температурах - аж до мінус сорока градусів за Цельсієм і навіть нижче. При цьому покришка зберігає свою еластичність і, як наслідок, всі свої експлуатаційні якості.

Ще однією позитивною особливістю моделі Lassa Snoways 2 Plus є відмінну поведінку при їзді на мокрій дорозі. Система водовідведення включає в себе центральний зигзагоподібний канал, до якого від плечових зон спрямовані дугоподібні канавки. Все це забезпечує швидкий і якісний висновок вологи з зони контакту з дорожньою поверхнею і зводить до мінімуму ризик виникнення аквапланування, гарантуючи високий рівень безпеки. Варто відзначити, що і для європейських зим з їх мокрими дорогами дана шина також ідеально підійде.

У загальному і цілому, ця модель є гарним вибором зимової шини. Транспортний засіб, «взути» в ці шини, буде впевнено вести себе на будь-якій зимовій дорозі, забезпечуючи відмінне зчеплення, високий рівень комфорту, коротку відстань гальмівного і розгінного шляху, маневреність і безпеку.

Відмінні риси шини Lassa Snoways 2 Plus

- Snoways 2 Plus - це зимова шина для легкових автомобілів.
- Дизайн малюнка протектора - нправленію, що забезпечує якісне зчеплення з дорогою.
- Шашки протектора маю зигзагоподібні ламелі, які покращують зчеплення , забезпечуючи короткий гальмівний і розгінний шляху, а також стійкість при проходженні поворотів.
- Східчасті блоки в плечових зонах допомагають шині застрявати при пересуванні по глибокому сніжному покриву.
- Оригінальний склад гумової суміші, що входить до складу покришки , включає в себе полімери з частинками кремнію - це дозволяє покришці не замерзати навіть при найнижчих температурах і зберігати її еластичність.
- Центральний з ігзагообразний канал і йдуть до нього з плечових зон протектора дугоподібні канавки швидко і ефективно виводять вологу з плями контакту з дорожньою поверхнею, зводячи до мінімуму ризик виникнення аквапланування на мокрій дорозі.