0

Опис шини Landsail LS588


Шина Landsail LS588 відноситься до літніх моделям, які застосовуються на широкому спектрі автомобілів завдяки великій кількості типорозмірів. У ній були застосовані нові розробки компанії, що позитивно позначилося на властивостях безпеки і управлінні. До цього варто додати, що китайський виробник дуже ретельно стежить...

далі

Опис шини Landsail LS588


Шина Landsail LS588 відноситься до літніх моделям, які застосовуються на широкому спектрі автомобілів завдяки великій кількості типорозмірів. У ній були застосовані нові розробки компанії, що позитивно позначилося на властивостях безпеки і управлінні. До цього варто додати, що китайський виробник дуже ретельно стежить за якістю продукції, що випускається. Тому покришка відповідає багатьом міжнародним стандартам.

Протектор і його малюнок

Для забезпечення ходових якостей в шині був використаний протектор розгалуженого типу. Його велика система канальців забезпечує шумоотводящіе характеристики, які відбилися на комфорті їзди. У той же час вони є безпосередньо частиною системи водовідведення, базис якої представлений 4-ма глибокими каналами, що розташовуються по центру шини. Така розвинена система ефективно справляється з будь-якою кількістю вологи, швидко осушуючи зону контакту.

Для поліпшення маневреності виробник в плечовій зоні використовував масивні блоки, які стабілізують становище транспортно кошти при виконанні, наприклад, поворотів, в тому числі і на великій швидкості.

У свою чергу стабільність прямолінійного руху гарантується центральним ребром, що відрізняється своєю жорсткістю.

Гумовий компаунд

Китайським виробником був використаний компаунд, значний відсоток якого представлений силікою. Цей компонент забезпечує високий рівень еластичності гуми, зберігаючи її зчіпні якості навіть в умовах мокрого дорожнього покриття. Також силика позитивно позначилася і на рівень комфорту поїздки, який був істотно збільшений. Навіть при русі по нерівностях покришка поглинає вібрацію, не передаючи її на елементи підвіски і кузова.

Для поліпшення зносостійкості був застосований кремній, який значно збільшив експлуатаційний період покришки.

Важливою особливістю моделі є можливість її використання, як на міських, так і сільських дорогах без ризику знизити ефективність його роботи.

Основні особливості Landsail LS588

- ефективна система водовідведення;
- можливість експлуатації на різних дорожніх покриттях;
- оновлений протекторний малюнок, що забезпечує найкращі тягово-зчіпні характеристики (в тому числі і на сільських дорогах);
- відповідність численним світовим стандартам;
- відмінні показники маневреності, стійкості і безпеки.