0

Опис шини Kumho Wintercraft WP71


Зимова шина Kumho Wintercraft WP71 є однією з останніх новинок південнокорейського виробника. На відміну від попередніх моделей ця покришка розроблялася з урахуванням специфічних умов експлуатації в країнах Північної Європи та Росії. Завдяки цьому дана шина демонструє куди краще, ніж у попередників, зчеплення ...

далі

Опис шини Kumho Wintercraft WP71


Зимова шина Kumho Wintercraft WP71 є однією з останніх новинок південнокорейського виробника. На відміну від попередніх моделей ця покришка розроблялася з урахуванням специфічних умов експлуатації в країнах Північної Європи та Росії. Завдяки цьому дана шина демонструє куди краще, ніж у попередників, зчеплення на снігу і льоду, а також демонструючи хорошу продуктивність на очищених асфальтованих дорогах.

Одним з ключових відмінностей даної моделі є збільшена кількість блоків. Домогтися цього вдалося за рахунок значного зменшення їх в розмірах. Крім того, їх форма і розташування були підібрані таким чином, щоб забезпечити пляма контакту максимально довгими і різноспрямованими крайками зчеплення. При цьому розташовані між блоками дренажні канавки дозволяють протектору ущільнювати і утримувати значну кількість снігу, що покращує зчіпні властивості.

Наступною характерною особливістю протектора цієї шини є дизайн стінок ламелей. У вертикальному розрізі вони нагадують бджолині стільники. Численні виступи зберігають жорсткість блоків при відкритті ламелей, завдяки чому підвищується зчеплення на зледенілому покритті.

Основні особливості шини Kumho Wintercraft WP71

- поліпшені зчіпні властивості на снігу забезпечуються збільшеною кількістю блоків;
- тривимірні ламелі HoneyComb підвищують ефективність на льоду, одночасно покращуючи керованість на сухих покриттях;
- еластична при дуже низьких температурах гумова суміш залишається стабільною при нагріванні;
- V-подібне розташування дренажних канавок укупі з їх великою шириною забезпечує стійкість до аквапланування і слешпленнінгу.