0

Опис шини Kumho Wintercraft WP51


При покупці зимової легковий шини Kumho Wintercraft WP51 слід врахувати, що її розробляли спеціально для тих європейських країн, які розташовані поруч з Альпами. Дана модель демонструє найвищу ефективність в умовах так званих «мяких» зим, які не відрізняються особливою суворістю.

Оригінальний V-подібний проте...

далі

Опис шини Kumho Wintercraft WP51


При покупці зимової легковий шини Kumho Wintercraft WP51 слід врахувати, що її розробляли спеціально для тих європейських країн, які розташовані поруч з Альпами. Дана модель демонструє найвищу ефективність в умовах так званих «мяких» зим, які не відрізняються особливою суворістю.

Оригінальний V-подібний протектор Kumho Wintercraft WP51

Значна частина ефективності на зимових дорогах цієї шини забезпечується за рахунок ряду особливостей протекторного малюнка. Завдяки їм, його відрізняє дуже оригінальний V-подібний дизайн. Його ключовою особливістю є будова центральної частини, де поперечні блоки, сходячись точно в середині протектора, утворюють поздовжнє ребро нерозривному конструкції. Це надає шині відразу кілька важливих якостей, основними з яких є курсова стійкість, оперативність управління і паливна економічність.

Чудові поздовжні тягово-зчіпні властивості

За винятком центру протектора Kumho Wintercraft WP51 його інші функціональні зони відрізняються наявністю великої кількості дуже довгих поперечних крайок зчеплення. Укупі зі значною висотою блоків і відстанню між ними такий дизайн надає шині відмінні тягово-зчіпні властивості в поздовжньому напрямку.

Багатофункціональні дренажні канавки

Крім своїх основних завдань дренажній системі протектора цієї моделі в русі доводиться виконувати цілий ряд інших функцій. Основний з них є забезпечення додаткового зчеплення на снігу. Воно досягається за рахунок зигзагоподібної форми поздовжніх дренажних канавок і наявності безлічі їх аналогів хрестоподібної форми. З їх допомогою створюється так званий «керамічний» ефект, завдяки якому протектор утримує частину снігу, що, в свою чергу, суттєво поліпшує зчеплення з засніженою дорогою.

«Тривимірні» ламелі

Властивості щеплення Kumho Wintercraft WP51 на битій снігу і льоду забезпечуються за рахунок декількох тисяч гострих кромок, утворених численними ламелями, прорізаними в протекторних блоках. Їх кількість вдалося значно збільшити за рахунок «тривимірної» конструкції. Численні виступи і виїмки на стінках ламелей в момент їх контакту з дорогою дозволяють не тільки зафіксувати їх у відкритому положенні, але і надати блокам додаткову жорсткість. В результаті покращується не тільки зчеплення, але і керованість на твердих покриттях, що стає більш надійним і прогнозованим.

Підвищена ефективність при низьких температурах

Дана модель стала черговою шиною південнокорейського виробника, що отримала найсучаснішу гумову суміш . Від своїх попередниць її відрізняє здатність зберігати еластичність і цілісність навіть при дуже низьких температурах і значних навантаженнях. Ці властивості забезпечуються за рахунок більш високого вмісту в складі компаунда силики, а також цілого ряду полімерних речовин нового покоління. Вони не тільки забезпечують однорідність гумової суміші, а разом з цим і стабільність зчіпних характеристик, але і цілісність протектора, що досягається за рахунок зміцнення молекулярних звязків між усіма компонентами.

Основні особливості

- оригінальний V -образний дизайн протектора зі сходяться в нерозривне центральне ребро блоками забезпечує відмінну продуктивність на будь-яких зимових дорогах;
- чудові поздовжні тягово-зчіпні властивості, завдяки безлічі дуже довгих поперечних крайок зчеплення;
- відмінна стійкість в поворотах, стабільне поведінку при прискоренні і гальмуванні, завдяки широким прямокутним блокам в плечових зонах;
- тривимірні ламелі утворюють кілька тисяч крайок зчеплення, а також покращують керованість, обмежуючи подовжню і поперечну рухливість протекторних блоків;
- інноваційний склад компаунда надає шині відмінну продуктивність навіть при дуже низьких температурах завдяки підвищеному у вмісту силіки, а також спеціальних полімерних зєднань, що забезпечують цілісність протектора за рахунок збільшення його міцності на розрив;
- багатофункціональні дренажні канавки не тільки забезпечують відмінну стійкість до аквапланування і слешпленнінгу, але і покращують зчеплення на снігу, створюючи так званий « керамічний »ефект.