0

Опис шини Marshal WS31 Wintercraft SUV Ice


Зимова шина Marshal WS31 є точною копією Kumho WinterCraft SUV ice WS31, моделі, призначеної для позашляховиків і кросоверів. Вона, в свою чергу, була розроблена на базі Kumho WinterCraft ice Wi31, відрізняючись від неї трохи зміненим протекторним малюнком і цілим рядом доробок конструкції каркаса. Д...

далі

Опис шини Marshal WS31 Wintercraft SUV Ice


Зимова шина Marshal WS31 є точною копією Kumho WinterCraft SUV ice WS31, моделі, призначеної для позашляховиків і кросоверів. Вона, в свою чергу, була розроблена на базі Kumho WinterCraft ice Wi31, відрізняючись від неї трохи зміненим протекторним малюнком і цілим рядом доробок конструкції каркаса. Для покупців даний факт вигідний, оскільки дозволяє придбати одну з новітніх розробок відомого південнокорейського виробника за привабливою ціною.

Дана модель є шиповані, тобто на її протекторі передбачені місця для установки шипів. Вони розташовані таким чином, що ними утворюється 20 безперервних рядів. При цьому велика їх частина знаходиться в центральній частині протектора, тобто там, куди доводиться максимальний тиск на дорожню поверхню. Поруч з місцями установки шипів розташовуються зони XT-Turbine 3D. У цій частині протектор має особливий дизайн, що сприяє більш швидкому відведення крижаної крихти.

Без шипів зчіпні властивості на льоду забезпечуються численними ламелями, через оригінальної форми стінок отримали назву Honeycomb 3D-sipe. У вертикальному розрізі вони дуже схожі на бджолині стільники. Такий дизайн дозволяє блокам при відкритті ламелей залишатися дуже жорсткими, що позитивно позначається на керованості при одночасному підвищенні зчіпних властивостей на льоду.

Основні особливості Marshal WS31

- можливість установки шипів, які утворюють 20 безперервних рядів ;
- оригінальна форма стінок тривимірних ламелей забезпечує блокам жорсткість при одночасному підвищенні зчіпних властивостей на льоду;
- еластична при низькотемпературному впливі гумова суміш зберігає свої властивості при відлизі.