0

Опис шини Kumho Road Venture MT KL71


Road Venture MT KL71 - це якісна всесезонна шина для позашляховиків від відомої корейської фірми - "Kumho" ( «Кумхо»), лідера в області виробництва спортивних шин для швидкісної їзди, а також шин для автомобілів класу 4x4. Дана модель належить до класу "Mud Terrain", тобто призначена для їзди по повному бе...

далі

Опис шини Kumho Road Venture MT KL71


Road Venture MT KL71 - це якісна всесезонна шина для позашляховиків від відомої корейської фірми - "Kumho" ( «Кумхо»), лідера в області виробництва спортивних шин для швидкісної їзди, а також шин для автомобілів класу 4x4. Дана модель належить до класу "Mud Terrain", тобто призначена для їзди по повному бездоріжжю.

Kumho Road Venture MT KL71 є шиною підвищеної продуктивності. У цьому їй сприяє розроблений за допомогою компютерного моделювання агресивний, спрямований малюнок протектора, який має багатошаровий характер, стійкий до різних механічних пошкоджень, які нерідко трапляються при пересуванні по бездоріжжю. Протектор шини має спеціальну внутрішню прошарок, яка передує сталевий брекер. Вона покращує амортизацію шини, а також дуже сильно зменшує шумообразование при їзді, тому, крім високої продуктивності, її позитивною рисою є ще і високий акустичний комфорт.

Сталевий брекер надає шині відмінну ударостійкість, а її двошаровий гумовий каркас дозволяє зберігати форму шини при русі, незалежно від рівня навантаження і умов її експлуатації.

Як вже було помічено, шина Kumho Road Venture MT KL71 має агресивний малюнок протектора. Він сприяє якісному зчепленню з будь-дорожньою поверхнею, а його самоблокувалися центральні блоки в центральній зоні протектора стабілізують його. Більш того, на боковині даної шини є спеціальні грунтозацепи у вигляді кігтя - вони забезпечують бічне зчеплення, завдяки чому шина впевнено веде себе при проходженні поворотів і при всій своїй потужності дивно маневрена, одночасно з цим буквально виштовхуючи шину з бруду.

Протектор шини також має широкі канали і борозни. Вони сприяють самоочищенню шини від води, бруду і мокрого снігу. Сам характер малюнка перешкоджає застреванию каменів в протекторі.
Також в даній шині застосована унікальна технологія ESCOT, яка посилила боковину шини, тобто її міцність, а також ліквідував вібрацію, яка могла б виникнути при русі на дуже високій швидкості. Крім того, нейлоновий шар брекера забезпечує стійкість на дорозі і гарний опір відцентрової сили.

Підводячи підсумок, варто сказати, що дана шина обовязково порадує любителів позашляхової їзди і стане відмінним вибором всесезонной шини для суворих умов пересування.

Відмінні риси Kumho Road Venture MT KL71

- Road Venture MT KL71 - це всесезонна шина для позашляховиків, що відноситься до класу "Mud Terrain", тобто спеціально призначена для пересування по бездоріжжю.
- до складу протектора цієї шини входить безліч унікальних компонентів, оптимальне поєднання яких в багатошаровому протекторі збільшує зносостійкість покришки і стійкість до механічних пошкоджень.
- Спеціальна внутрішня прошарок, яка випереджає сталевий брекер, покращує амортизацію шини.
- Дизайн малюнка протектора - агресивний, спрямований, що забезпечує відмінне зчеплення з дорожньою поверхнею.
- самоблокується центру Патерналізм блоки протектора стабілізують рух
- Спеціальні грунтозацепи у вигляді кігтів на боковині шини сприяють боковому зчепленню і впевненому виходу з найскладніших ситуацій, якої, безсумнівно, є застрявання в грязі.
- Сталевий брекер надає даній шині ударостійкість, а її двошаровий гумовий каркас дозволяє зберігати форму шини при русі.
- Технологія ESCOT, яка полягає в безшовному характер боковини шини, посилила її, завдяки чому вібрація від контакту з дорогою на високій швидкості відсутня.
- Нейлоновий шар брекера гарантує стійкість на трасі.
- Широкі канавки ефективно виводять воду, бруд і мокрий сніг з плями контакту з поверхнею дороги і перешкоджають забивання протектора шини каменями, забезпечуючи його самоочищення.