0

Опис шини Marshal KL51 Road Venture APT


Marshal KL51 Road Venture APT являє собою літню шину для позашляховиків і кросоверів. Ця модель шини проповідує комфортну їзду на будь-якому дорожньому полотні, відмінне зчеплення на будь-якій трасі, включаючи навіть невеликий сніговий покрив, а також забезпечує відмінний акустичний комфорт.

Шина вважа...

далі

Опис шини Marshal KL51 Road Venture APT


Marshal KL51 Road Venture APT являє собою літню шину для позашляховиків і кросоверів. Ця модель шини проповідує комфортну їзду на будь-якому дорожньому полотні, відмінне зчеплення на будь-якій трасі, включаючи навіть невеликий сніговий покрив, а також забезпечує відмінний акустичний комфорт.

Шина вважається річної, хоча має такий малюнок протектора, який дозволяє пересуватися і на зимовій трасі теж. Однак треба розуміти, що ця шина не підійде для зимової їзди в регіонах з суворим кліматом, яких в Росії дуже багато. Ця модель - тільки для місцевості з помірним кліматом, там вона може показати себе у всій красі.

Marshal KL51 Road Venture APT розроблена за допомогою методу компютерного моделювання за найвищими стандартами виробництва автомобільних шин.

Унікальна технологія оптимізації протектора забезпечує рівномірний розподіл тиску всередині зони контакту з дорожньою поверхнею. Це дозволяє шині рівномірно же зношуватися, що продовжує термін її експлуатації. Крім того, це означає збереження ходових якостей шини в будь-якій ситуації. До речі, якщо говорити про термін експлуатації шини, то вона складає 60 000 кілометрів.

Однією з головних позитивних характеристик шини Marshal KL51 є її самоочищення, яке стало можливим завдяки оригінальному дизайну малюнку протектора. Крім того, конструкція протектора і склад гумової суміші, що входить до її складу, яка розроблена на основі кремнієвої кислоти, забезпечують відмінні зчеплення, керованість, а також гальмування, в тому числі і на мокрій дорозі. Зазначений вище склад гумової суміші, до слова, сприяє до того ж придушення вібрацій, які можуть виникнути при високошвидкісний їзді.

Чудові характеристики при пересуванні по пересіченій місцевості цієї шині надає боковина, що має оригінальне, агресивне будова. Блоки, розташовані в плечовій зоні, забезпечують чудову керованість при проходженні поворотів.

Дизайн малюнка протектора Marshal KL51 Road Venture APT - симетричний і забезпечує високу курсову стійкість при прямолінійному русі за рахунок центрального ребра.

Нарешті, важливим параметром, як і для будь-якої шини, є відсутність аквапланування. У даній моделі воно досягається завдяки системі з чотирьох поздовжніх кільцевих каналів. Вони разом з численними поперечними канавками забезпечують швидкий і якісний висновок вологи з зони контакту з поверхнею дороги, що зводить ризик виникнення аквапланування фактично до нуля.

Загалом, ця модель поза всякими сумнівами, порадує своєю високою продуктивністю і подарує комфортну плавну їзду практично при будь-яких умовах пересування.

Відмінні риси автомобільної шини Marshal KL51 Road Venture APT

- Marshal KL51 Road Venture APT - літня шина для позашляховиків і кросоверів, розроблена за допомогою методу компютерного моделювання з подальшим електронним контролем якості.
- Термін експлуатації шини - 60 000 кілометрів.
- Дизайн малюнка протектора - симетричний.
- Не дивлячись на те, що шина вважається річної, її протектор розроблений таким чином , щоб забезпечити ефективну їзду і на зимовій дорозі. Однак для суворих зим в східній частині Росії ця шина не підійде на роль всесезонной.
- Оптимізований малюнок протектора дозволяє рівномірно розподілити тиск всередині зони контакту з дорогою, тим самим збільшуючи зносостійкість покришки, а також самоочищатися.
- Гумова суміш, що входить до складу протектора шини, основою якої є кремнієва кислота, сприяє відмінним зчіпним характеристикам, керованості, а також гальмівним і розгінним властивостями.
- Агресивна будова боковини сприяє кращому ходу по бездоріжжю.
- Центральне ребро забезпечує високу курсову стійкість при прямолінійному русі.
- зменшення вібрації при швидкій їзді.
- Високий акустичний комфорт.
- Чотири кільцеві поздовжні каналу і безліч поздовжніх канавок забезпечують ефективний висновок вологи з зони контакту з дорожньою поверхнею , зводячи до мінімуму ризик виникнення аквапланування.