0

Опис шини Hankook W300 Icebear


Легкова всесезонна нешипованная шина Hankook Winter Icebear W300, що випускається всесвітньо відомим південнокорейським виробником, призначена для потужних спортивних легкових автомобілів. Виробник відносить дану шину до категорії високоефективних зимових шин, про що говорить присвоєні цій шині високі індекси шв...

далі

Опис шини Hankook W300 Icebear


Легкова всесезонна нешипованная шина Hankook Winter Icebear W300, що випускається всесвітньо відомим південнокорейським виробником, призначена для потужних спортивних легкових автомобілів. Виробник відносить дану шину до категорії високоефективних зимових шин, про що говорить присвоєні цій шині високі індекси швидкості.

Основною відмінною особливістю дизайну шини є асиметричний малюнок протектора, оснащений чотирма поздовжньо розташованими канавками, які здатні з високою ефективністю видаляти із зони контакту сніг, бруд і воду. Внутрішня частина протектора шини оснащена двома рядами окремих блоків, гострі краї яких забезпечують прекрасне зчеплення і характеристики гальмування при русі по снігу. Внутрішня плечова зона відчутно вже аналогічної зони, що знаходиться з зовнішньої сторони протектора шини Hankook W300 Icebear, і також є ряд окремих блоків, які додають ще більше впевненості при русі по снігу.

Для підвищення показників курсової стійкості і керованості, а також для зниження опору кочення одне з ребер, що знаходяться із зовнішнього боку протектора являє собою цілісний без розривів елемент. Плечова зона, що знаходиться із зовнішнього боку протектора, відрізняється великою шириною. Так само, як і інші елементи протектора, зовнішня плечова зона розділена на окремі блоки.

Так як при проходженні поворотів зовнішня сторона шини, як правило, більше завантажена, ніж внутрішня, то таке рішення істотно покращує стабільність поведінки шини при бічному прискоренні. Іншою відмінною рисою протектора даної шини є безліч поперечно розташованих хвилеподібних ламелей, які без шкоди жорсткості всіх елементів малюнка забезпечують прекрасне зчеплення з різними слизькими покриттями.

Застосування в конструкції шини спеціальних рішень, що входять до складу інноваційної технології виробника SCCT , дозволило забезпечити міцність і жорсткість всієї шини, які необхідні для руху на швидкостях до 240 км / ч.

Основні особливості шини Hankook W300 Icebear

- Широка плечова зона із зовнішнього боку протектора забезпечує прекрасне зчеплення в поворотах;
- Внутрішня плечова зона протектора покращує тягово-зчіпні характеристики на снігу;
- Безліч хвилеподібних ламелей забезпечують чудові експлуатаційні характеристики на слизьких поверхнях;
- Широкі прямі водовідвідні канавки чудово очищають протектор від снігу , ефективно борються з акваплануванням;
- стабільний ність характеристик при русі на високих швидкостях, завдяки спеціальній технології SCCT.
 
зимова шина
3 773 грн
Код товару: 439704
3 773 грн
Код товару: 439704
Показ 1 - 1 з 1 товара