0

Опис шини Hankook K107 Ventus S1 Evo


Hankook K107 висококомфортного, ультрашвидкісна гоночна шина, класу преміум, адаптована для використання на звичайних дорогах. Має дуже високу зносостійкість, не залежну від температури і швидкості при русі. Шина створювалася самими інноваційними методами, що дозволило максимально поліпшити її властивості....

далі

Опис шини Hankook K107 Ventus S1 Evo


Hankook K107 висококомфортного, ультрашвидкісна гоночна шина, класу преміум, адаптована для використання на звичайних дорогах. Має дуже високу зносостійкість, не залежну від температури і швидкості при русі. Шина створювалася самими інноваційними методами, що дозволило максимально поліпшити її властивості.

Після посадки в свій автомобіль ви сміливо можете натиснути на акселератор, забути сірі будні і насолодитися свободою. Шина Hankook K107 - це і є ключ до цієї свободи.

Конструкція К107

Шина має унікальну конструкцію що дозволяє скоротити розтягнення каркасних ниток при швидкій їзді в зоні плями контакту, врівноважуючи при цьому тиск у плечовій і центральній зонах протектора.

Канавки асиметричного протектора, що має гнучкі кути хвилеподібною форми, кути прямого типу протекторних блоків, розташованих в плечовій зоні і прямі поглиблення дозволяють забезпечити відмінне зчеплення гуми з дорогою. Однорідний малюнок, який розташований на зовнішній частині шини, підвищує курсову стійкість і зменшує опір коченню.

Сукупність високотехнологічного малюнка протектора і особливостей гоночної конструкції каркаса допомогли домогтися відмінної керованості і безпечного гальмування в екстремальних ситуаціях на великих швидкостях. Чотири широкі каналу і невеликі канавки, розташовані на ребрах протектора, відмінно видаляють воду із зони контакту, максимально захищаючи від аквапалірованія на вологому дорожньому покритті.

Центральні блоки забезпечують стійкість на курсі і прекрасну зворотний звязок. Елементи малюнка надають ходу автомобіля безшумність, за рахунок блокування акустичного дисбалансу, що відбувається через тертя коліс з дорожнім покриттям.

У процесі виробництва шини використовувалася спеціальна гумова суміш, яка містить велику кількість кремнієвих сполук, в результаті чого збільшилася зчеплення з поверхнею і зменшилася опір коченню.

Шина має чудові збалансовані експлуатаційні властивості і безпечний гальмівний шлях на різному дорожньому покритті (мокрому і сухому). За рахунок високих показників з усіх дисциплін дана шина є кращою в своєму класі.

Основні особливості моделі Hankook K107

- підвищена зносостійкість;
- прекрасна керованість на великих швидкостях;
- безпечне гальмування на вологому дорожньому покритті;
- максимальний захист від аквапланування;
- безшумність при русі.