0

Опис шини Hankook K415 Optimo


Всесезонная легкова шина Hankook K415 Optimo південнокорейського шинного гіганта призначена для легкових автомобілів різних класів.

Дизайн асиметричного малюнка протектора шини відрізняється оригінальним зовнішнім виглядом. Завдяки тому, що малюнок протектора шини містить чотири широких поздовжньо розташованих к...

далі

Опис шини Hankook K415 Optimo


Всесезонная легкова шина Hankook K415 Optimo південнокорейського шинного гіганта призначена для легкових автомобілів різних класів.

Дизайн асиметричного малюнка протектора шини відрізняється оригінальним зовнішнім виглядом. Завдяки тому, що малюнок протектора шини містить чотири широких поздовжньо розташованих канавки, шина ефективно бореться з акваплануванням, що істотно підвищує безпеку при їзді по мокрих дорогах.

Ціле центральне ребро протектора шини Hankook K415 Optimo забезпечує прекрасну курсову стійкість і гальмівні характеристики, а також сприяє зниженню опору кочення. Два додаткових центральних ребра, розділені водовідвідних каналами на блоки, покликані забезпечити відмінні показники зчеплення і тяги, як на сухій, так і на мокрій поверхні. Похилі плечові зони, також розділені поперечними каналами на окремі блоки, забезпечують прекрасне зчеплення з дорогою при проходженні поворотів і істотно підвищують комфорт при русі. Крім того, закруглений профіль плечових зон наділяє шину стійкістю до виникнення при проходженні поворотів деформацій, що є причиною виникнення нерівномірного зносу протектора.

Гумова суміш шини відрізняється високим вмістом силіки, яка забезпечує більш високі характеристики зчеплення, особливо на вкритих водою дорогах. Крім того, завдяки включенню до складу гумової суміші інших високоякісних компонентів, дана шина відрізняється високою стійкістю до стирання, що забезпечило їй велику тривалість експлуатації.

Основні особливості Hankook K415 Optimo

- Унікальний асиметричний дизайн рисунка протектора забезпечує прекрасне зчеплення з сухою і мокрою поверхнею;
- Велика площа плями контакту шини Hankook K-415, завдяки якій шина відрізняється прекрасною курсовою стійкістю і гальмівні властивості;
- Чотири водовідвідних канавки з високою ефективністю видаляють воду з плями контакту, ніж запобігають виникненню аквапланування при русі навіть на великих швидкостях;
- Широкі плечові зони додають впевненості при проходженні поворотів;
- Гумова суміш з високим вмістом силіки забезпечує прекрасні тягово-зчіпні характеристики на мокрій дорозі.