0

Опис шини Hankook H730 Optimo 4S


Hankook Optimo 4S - це нові всесезонні шини, призначені для водіїв, які хочуть отримати якість і захистити навколишнє середовище і які більш не бажають змінювати гуму влітку і взимку: З -за змін клімату на величезних європейських територіях все більш мінливі погодні умови перетворюють звичайну зміну шин кожні ...

далі

Опис шини Hankook H730 Optimo 4S


Hankook Optimo 4S - це нові всесезонні шини, призначені для водіїв, які хочуть отримати якість і захистити навколишнє середовище і які більш не бажають змінювати гуму влітку і взимку: З -за змін клімату на величезних європейських територіях все більш мінливі погодні умови перетворюють звичайну зміну шин кожні півроку в ризиковане підприємство. Шини Hankook Optimo 4S є поєднанням зручності при водінні, ефективності витрат, безпеки і найвищих технічних стандартів.

Завдяки асиметричному профілем, шини Hankook Optimo 4S можуть експлуатуватися цілий рік і справлятися з будь-якими погодними умовами. Внутрішня частина шини оптимізована для водіння по снігу, в той час як зовнішня забезпечує ідеальну керованість і гальмування на мокрих поверхнях, тим самим ця шина є прикладом реалізації технологічної філософії компанії Hankook Tire під назвою Kontrol Technology.

Безпечне подорож в дощ і сніг: Щільність канавок на зимовій плечовій частині шини Optimo 4S була збільшена на 50 відсотків в порівнянні з попередніми продуктами. В результаті чого краю блоків врізаються в сніг як шипи, забезпечуючи оптимальне зчеплення з дорогою. Крім збільшеного протектора, додаткове зчеплення і оптимізовані характеристики зносу досягаються впровадженням в шині Optimo 4S контуру SCCT. Запатентована компанією Hankook технологія SCCT (Stiffness Control Contour Theory / теорія управління жорсткістю контурів) забезпечує рівномірний знос і ідеальне управління завдяки оптимізованому розподілу тиску всередині шини. На шині Optimo 4S зображена сніжинка як символ того, що повна безпека гарантується нею навіть на покритих снігом дорогах. Шина Optimo 4S також бездоганно поводиться на мокрому дорожньому покритті: її екстрашірокіе поздовжні канавки відводять воду назовні і забезпечують оптимальну дренажну здатність. Аквапланування ефективно запобігає.

Ідеальні шини для літа: Зовнішній край плечової частини шини Optimo 4S спеціально розрахований на найскладніші вимоги руху на повороті. Підвищена жорсткість блоків забезпечує найвищу слухняність автомобіля на сухих поверхнях. Масивні прямі ребра протектора шини Optimo 4S забезпечують стабільність напрямку навіть на високих швидкостях. Незважаючи на всю свою спортивність, річна поїздка за місто не опиниться дорогим задоволенням - екстрашірокій протектор збільшує еластичність шини, зменшуючи при цьому знос. Крім того, гібридні полімерні ланцюги сприяють максимальної взаємодії між кварцом і гумою в композитному матеріалі поверхні протектора, тим самим перетворюючи шину Optimo 4S в засіб реальної економії палива.

Особливості Hankook Optomo 4S

- Поліпшені характеристики і керованість на сухій поверхні;
- Поліпшені характеристики для експлуатації в зимовий час;
- Поліпшені характеристики на мокрому дорожньому покритті і економія палива;
- Оптимальне керування та підвищений термін служби.