0

Опис шини Hankook RT03 Dynapro MT


Шина Hankook RT03 Dynapro MT посиленого типу, розроблена для любителів бездоріжжя. Вона володіє збалансованим набором характеристик, який дає відчути водієві максимальну впевненість при несприятливих умовах. Як видно з назви, дана шина відноситься до «Mud Terrain» класу, і в першу чергу призначена для їзди по...

далі

Опис шини Hankook RT03 Dynapro MT


Шина Hankook RT03 Dynapro MT посиленого типу, розроблена для любителів бездоріжжя. Вона володіє збалансованим набором характеристик, який дає відчути водієві максимальну впевненість при несприятливих умовах. Як видно з назви, дана шина відноситься до «Mud Terrain» класу, і в першу чергу призначена для їзди по пересіченій місцевості. У даній області вона прекрасно себе зарекомендувала на різних випробуваннях і щоденній практиці.

Протектор моделі Ханкук Дінапро RT-03 МТ

Основою протектора є нейлоновий армований пояс, який дозволяє значно підвищити міцність покришки і надати додаткову жорсткість, яка підвищує стійкість автомобіля. Протектор з жорсткими блоками має агресивний малюнок. Потужні грунтозацепи, розташовані в плечових зонах, забезпечують прекрасну тягу на різному дорожньому покритті (щебінь, пісок, бруд, грунт). Великі відстані між блоками сприяють зменшенню засмічення протектора брудом, а наявність спеціального захисного блоку захищає боковину від проколів і порізів. Площа зони контакту збільшена (на 7-8%) щоб зменшити знос, поліпшити передачу сил і зчеплення.

Як стверджують фахівці компанії, велику увагу було приділено поведінки шини на трасі. Шина Hankook Dynapro MT забезпечує надійне зчеплення при швидкій їзді на нерівній дорозі. При цьому водій отримує повний контроль над автомобілем. Всебічна оптимізація протектора змогла підвищити рівень комфорту і керованість практично до рівня шин міського типу для позашляховиків.

Основні особливості шини Hankook Dynapro MT RT03

- підвищена міцність і стійкість;
- відмінна керованість;
- прекрасна тяга на різних дорожніх покриттях;
- збільшена площа плями контакту;
- максимальний комфорт в даному класі;
- захист боковини від проколів і порізів.