0

Опис шини Hankook RF10 Dynapro ATm


Всесезонні шини Hankook Dynapro ATM RF10 преміум класу з агресивним малюнок протектора для повнопривідних автомобілів. Інноваційний дизайн протектора і боковини створений для поліпшення зовнішнього вигляду вашого автомобіля. Шини Hankook RF10 забезпечують найкращі зчіпні характеристики і показники прискоренн...

далі

Опис шини Hankook RF10 Dynapro ATm


Всесезонні шини Hankook Dynapro ATM RF10 преміум класу з агресивним малюнок протектора для повнопривідних автомобілів. Інноваційний дизайн протектора і боковини створений для поліпшення зовнішнього вигляду вашого автомобіля. Шини Hankook RF10 забезпечують найкращі зчіпні характеристики і показники прискорення при будь-яких дорожніх умовах.

Особливості шини Hankook RF10

- Збільшене за допомогою компютерного моделювання пляма контакту.
- Протекторна частина шини Hankook Dynapro ATm RF10 на 8% ширше стандарту.
- Велика кількість шашок неправильної форми з вузькими канавками великої глибини забезпечує безперервне пляма контакту.
- Малюнок протектора колеса Hankook Dynapro ATm RF10 нагадує зимовий , що гарантує стабільне зчеплення незалежно від погодних умов, а також зниження рівня шуму.
- Ступінчатий профіль великих канавок перешкоджає попаданню каменів, сприяє меншій деформації шашок.
- Заокруглений профіль канавок сприяє швидкому відводу води з плями контакту покришки Ханкук Дінапро ATm RF10.
- Сталевий корд і додатковий подвійний корд з нейлону підвищеної міцності збільшують ресурс шини, покращують керовано сть при маневруванні, стійкість і комфорт на високих швидкостях.
- Ущільнююча подушка під протектором шини Ханкук Дінапро ATm RF10 перешкоджає деформації.
- Посилена боковина і борт надають стійкості на розрив, до механічних пошкоджень, гасять вібрацію, оперізуючий трикутний виступ безпосередньо перед бортовий зоною перешкоджає попаданню сторонніх тіл, бруду в простір між диском і шиною.
- Комфортна, безстресове їзда.
 
всесезонна шина
4 801 грн
Код товару: 300739
4 801 грн
Код товару: 300739
Показ 1 - 1 з 1 товара