0

Опис шини Goodyear Wrangler MT / R


Шина Goodyear Wrangler MT / R - це всесезонна модель, яка створена для комплектації джипів і позашляховиків. Шина прекрасно підходять для руху по будь-якому дорожньому покриттю. Вона робить автомобіль максимально стійким при русі по будь-якій дорожній поверхні. Вона створювалася за допомогою сучасних техноло...

далі

Опис шини Goodyear Wrangler MT / R


Шина Goodyear Wrangler MT / R - це всесезонна модель, яка створена для комплектації джипів і позашляховиків. Шина прекрасно підходять для руху по будь-якому дорожньому покриттю. Вона робить автомобіль максимально стійким при русі по будь-якій дорожній поверхні. Вона створювалася за допомогою сучасних технологій, які і наділили її специфічними особливостями.

Незвичайний малюнок протектора має унікальну структуру, що оптимально підходить для екстремальних поїздок. Жорсткі блоки забезпечують значну стійкість на вязкого бруду і снігу, а центральні елементи підвищують курсову стійкість. Зиґзаґоподібні канавки роблять видалення сніжної сльоти, води і бруду з зони контакту максимально швидким і запобігають ефект аквапланування на мокрій і слизькій автостраді.

Жорстка боковина і посилені борта роблять всесезонну шину стійкою до механічних впливів, таким як: пошкодження і проколи. Унікальна гумова суміш створює необхідне додаткове зчеплення і забезпечує підвищену зносостійкість і міцність. Також гума підвищує термін експлуатації в середньому на один сезон. За рахунок особливого будови шина Goodyear Wrangler MT / R отримує невеликий рівень кочення, в результаті цього зменшується витрата палива і відбувається економія коштів. Поєднання великої кількості ламелей і спеціальних добавок в гумову суміш забезпечують мінімальний звуковий ефект при русі, роблячи їзду більш комфортною. Дана шина, за рахунок вищеперелічених характеристик, користується великою популярністю у власників справжніх позашляховиків.

Основні особливості Goodyear Wrangler MT / R

- спеціальна конструкція блоків шини та використання в процесі виготовлення технології Dura-wall, яка оберігає борту від пробивання, дозволили забезпечити підвищену надійність від різних зовнішніх пошкоджень;
- центральні блоки забезпечують надійне зчеплення в умовах бездоріжжя і на будь-якому дорожньому покритті;
- спеціальні блоки в плечовій зоні забезпечують відведення бруду і прекрасне зчеплення при русі по бездоріжжю;
- протекторна зона різної глибини дозволила отримати підвищену зону контакту і забезпечить краще зчеплення;
- звивисті канавки збільшують самоочищаються властивості шини, підвищуючи прохідність і керованість.

 
всесезонна шина
7 686 грн
Код товару: 379767
7 686 грн
Код товару: 379767
Показ 1 - 1 з 1 товара