0

Опис шини Goodyear Vector 4 Seasons


Всесезонні шини Goodyear Vector 4Seasons. Шини адаптовані до будь-якої погоди завдяки новій конструкції протектора SmartTred, заснованому на принципі динамічної передач навантаження і тривимірним ламелям забезпечує міцне зчеплення на снігу та ожеледиці, на сухих поверхнях шина працює по всій ширині профілю....

далі

Опис шини Goodyear Vector 4 Seasons


Всесезонні шини Goodyear Vector 4Seasons. Шини адаптовані до будь-якої погоди завдяки новій конструкції протектора SmartTred, заснованому на принципі динамічної передач навантаження і тривимірним ламелям забезпечує міцне зчеплення на снігу та ожеледиці, на сухих поверхнях шина працює по всій ширині профілю. Спрямований малюнок ефективно відводить воду з плями контакту. А оптимальний розподіл тиску на грунт, значно знижує опір коченню, потребелніе палива знижується, а отже і викиди. Шини екологічні і довговічні.

Особливості шини Goodyear Vector 4 Seasons

- Всесезонная гума Гудієр Вектор 4 Сезони на основі силіки високою полімеризації забезпечує довготривалу ефективну експлуатацію, рівномірний знос , знижений опір коченню.
- Шини Goodyear Vector 4seasons сконструйовані по Weather Reactive Technology -Технології реагування на Погоду, що гарантує високі показники незалежно від температурних і дорожніх умов, підвищує стійкість до навантажень.
- Збільшене пляма контакту.
- V-подібний рисунок протектора колеса, що сходиться в цілісне центральне ребро, гарантує найвищу курсову стійкість, утворює протівоснежний клин.
- Глибокі канавки, розведені назовні, надшвидкої виводять воду з плями контакту покришки Goodyear Vector 4seasons, перешкоджають аквапланування.
- самозакривних 3D-ламелі підвищують тягові і гальмівні властивості.
- Дрібні канавки відводять ті пло.
- Шини Гудієра Вектор 4 Сезони екологічні, так як при їх виробництві традиційно не використовуються трудноутілізіруемие високомолекулярні сполуки.
 
всесезонна шина
5 462 грн
Код товару: 302914
5 462 грн
Код товару: 302914
Показ 1 - 1 з 1 товара