0

Опис шини Goodyear Eagle Sport TZ


Літня шина Goodyear Eagle Sport TZ призначена для компактних і середньорозмірних легкових автомобілів в їх найбільш швидкохідних версіях. Характеризується посиленою конструкцією, пристосованою до тривалого руху на високій швидкості, тривалим терміном служби і дизайном обода, що перешкоджає механічних пошкодже...

далі

Опис шини Goodyear Eagle Sport TZ


Літня шина Goodyear Eagle Sport TZ призначена для компактних і середньорозмірних легкових автомобілів в їх найбільш швидкохідних версіях. Характеризується посиленою конструкцією, пристосованою до тривалого руху на високій швидкості, тривалим терміном служби і дизайном обода, що перешкоджає механічних пошкоджень колісного диска.

«Всесезонний» протекторний малюнок

Шина оснащена протектором, який раніше застосовувався в моделі Eagle Sport All-Season, розробленої для північноамериканського ринку. Це рішення забезпечує шині поліпшені зчіпні властивості на слизькому дорожньому покритті. Особливістю протекторного малюнка є наявність збільшеного для літніх шин кількості ламелей. Крім численності ці вузькі прорізи відрізняються значною довжиною, що додатково підвищує ефективність роботи протектора в складних дорожніх умовах.

Посилена конструкція каркаса

Дана модель зберігає більшу частину своїх експлуатаційних властивостей навіть при значному зносі протектора. Це багато в чому обумовлено наявністю посиленого додатковим кордом брекера. Цей елемент, розташований безпосередньо під протектором, забезпечує йому кращу стійкість до деформації, зменшуючи темпи зносу і захищаючи від механічних пошкоджень при їзді по нерівному покриттю.

Оптимізований компаунд

При розробці шини багато уваги було приділено збільшення експлуатаційного ресурсу. Значною мірою домогтися цього вдалося за рахунок характеристик гумової суміші. До її складу входять спеціальні полімери. На молекулярному рівні вони забезпечують високу міцність протектора на розрив і розтягнення, перешкоджаючи тим самим його зносу при абразивному і термічному впливі. Крім того, таке рішення забезпечує стійкість до проколів і порізів.

Захист колісного диска

примикає безпосередньо до обода частина боковин забезпечена спеціальним бортиком. Він розташовується безпосередньо над закраиной колісного диска, перешкоджаючи його механічного пошкодження при контакті, як з бордюрами, так і дорожнім покриттям при сильних бічних прискореннях.

Основні особливості Goodyear Eagle Sport TZ

- протекторний малюнок з яскраво вираженими зчіпними властивостями на мокрому покритті;
- оптимізований компаунд, що забезпечує тривалий термін служби і зчеплення;
- спеціальний бортик на боковинах для захисту закраїни колісного диска.

 
літня шина
3 801 грн
Код товару: 324390
3 801 грн
Код товару: 324390
літня шина
4 090 грн
Код товару: 379342
4 090 грн
Код товару: 379342
літня шина
4 700 грн
Код товару: 352223
4 700 грн
Код товару: 352223
Показано 1 - 3 з 3 товарів