0

Опис шини Gislaved Nord Frost VAN


Gislaved Nord Frost VAN - новинка зимового сезону 2011 року, створена спеціально для мікроавтобусів і легких вантажних автомобілів, від німецької компанії Gislaved.

В першу чергу варто відзначити, що Gislaved Nord Frost Van є частиною сімейства Nord Frost і володіє кращими характеристиками шини Nord Frost 5,...

далі

Опис шини Gislaved Nord Frost VAN


Gislaved Nord Frost VAN - новинка зимового сезону 2011 року, створена спеціально для мікроавтобусів і легких вантажних автомобілів, від німецької компанії Gislaved.

В першу чергу варто відзначити, що Gislaved Nord Frost Van є частиною сімейства Nord Frost і володіє кращими характеристиками шини Nord Frost 5, яка є лідером з продажу зимового сезону. Протягом декількох років, німецька компанія Gislaved займає міцне перше місце за відгуками наших користувачів, що характеризує її з найкращої сторони.

Нова модель від німецької компанії розрахована на використання в найсуворіших кліматичних умовах. Вона чудово справляється з будь-якими труднощами на дорозі будь то сніг, лід або мокрий асфальт. Шина гарантує ідеальне гальмування і керованість.

Рівень комфорту при русі на даній моделе такий же ідеальний як і на Nord Frost 5. Плюс до всього, зносостійкість нової шини на 20% краще, ніж у її аналогів.

Нові технології у виробництві Gislaved Nord Frost Van

в шині була використана нова технологія шипування Brilliant Stud (Діамантовий шип), яка дозволила отримати найкраще зчеплення на льоду. Дана технологія прийшла на зміну технології 2005 року (Овальний шип). На відміну від попередниць, модель Nord Frost Van поліпшила своє гальмування на 11%.

Новий дизайн протектора шини був названий "Salmon Stairs". Він показав найкращі характеристики на різних типах снігу. Протектор оснащений великою кількістю спеціальних ламелей, а шипи на шині розташовані оптимальним чином.

Також варто виділити гострі боковини шини, що підвищують бічне зчеплення при виконанні поворотів. Боковини протектора широкі і компактні, що дозволило добитися найкращих показників при управлінні автомобілем.

Порівняння з моделлю Gislaved Nord Frost C

- Аквапланування знижено на 10%;
- Зчеплення на снігу покращено на 2%;
- Зчеплення на льоду покращено на 9%;
- Гальмування на льоду покращено на 6%;
- Рівень шуму у NordFrost Van знижений на 5%;
- Зносостійкість на 20% краще;
- Зчеплення на мокрому асфальті - на 5%.

Технічні особливості нового Гиславед NordFrost Van

Випускається 15 типорозмірах з радіусами від 14 до 16. Профілі від 60 до 80%. Дана модель покриває 84% ринку всіх легковантажних автомобілів та мікроавтобусів світу.

Модель рекомендує для установки на наступні автомобілі: Renault Traffic, VW T5, VW Sharan, Iveco Daily, Mercedes Viano, Renault Master, Mercedes Vito, Mercedes Sprinter і на сімейство "Газелей".