0

Опис шини General Tire Grabber HTS


Автомобільна шина моделі Grabber HTS - типовий представник літніх покришок бізнес-класу. Це відмінне придбання для підприємців, що мають в своєму розпорядженні легкі вантажівки та автофургони. Втім, покришки General Tire Grabber HTS давно здобули популярність і серед власників позашляховиків, і не тільки зав...

далі

Опис шини General Tire Grabber HTS


Автомобільна шина моделі Grabber HTS - типовий представник літніх покришок бізнес-класу. Це відмінне придбання для підприємців, що мають в своєму розпорядженні легкі вантажівки та автофургони. Втім, покришки General Tire Grabber HTS давно здобули популярність і серед власників позашляховиків, і не тільки завдяки репутації корпорації General.

Німецький прагматизм у поєднанні з фінансовими можливостями американських партнерів сприяли появі на світ шини Grabber HTS, де органічно поєднується: стиль, зносостійкість і високий рівень комфорту.

Покришки моделі General Tire Grabber HTS вигідно відрізняються від аналогів, перш за все тим, що забезпечують максимальну віддачу в плані використання ресурсу автомобіля. Симетричний малюнок і розміщення елементів протектора істотно впливають на економію палива, особливо при русі на трасах з хорошим дорожнім покриттям.

Синхронне розміщення блоків в радіальних секціях забезпечує максимально щільний контакт з полотном дороги, а також периферичну стабільність ( курсова стійкість), що позитивно позначається на скороченні гальмівного шляху і точності управління при проходженні поворотів.

Широкі поглиблені гідроканали (канавки протектора) сприяють оперативному відведення вологи, а також самоочищення при налипання снігу або бруду.

Посилена конструкція корду гарантує надійність при номінальних навантаженнях, передбачених в технічних характеристиках вироби. З іншого боку, використання гуми з підвищеною еластичністю забезпечує згладжування поштовхів і вібрацій, а значить, високий комфорт для водія і пасажирів.

Основні особливості шини General Tire Grabber HTS

- Специфіка застосування (літні шини для позашляховиків і невеликих вантажівок);
- Специфіка геометрії каналів протектора забезпечує надійний контакт з дорожнім полотном і точність управління;
- Бічні дренажні канали оптимально відводять скупчення вологи, що забезпечує хороші показники потужності;
- підвищена опірність акваплануванню;
- Оптимізовані поздовжні канали дозволяють значно скоротити довжину гальмівного шляху, а також забезпечують стабільність динамічних характеристик автомобіля на слизьких ділянках.