0

Опис шини Federal Formoza AZ01


Літня шина Federal Formoza AZ01 є одним з практичних результатів зміни напряму розвитку китайської шинної індустрії. Ця модель, призначена, в першу чергу, для потужних легкових автомобілів, була розроблена іноземними фахівцями. Це позначилося на її характеристиках, перш за все, керованості, яку можна назвати «єв...

далі

Опис шини Federal Formoza AZ01


Літня шина Federal Formoza AZ01 є одним з практичних результатів зміни напряму розвитку китайської шинної індустрії. Ця модель, призначена, в першу чергу, для потужних легкових автомобілів, була розроблена іноземними фахівцями. Це позначилося на її характеристиках, перш за все, керованості, яку можна назвати «європейської».

Багатофункціональний асиметричний протекторний малюнок

Ця шина характеризується стабільними і надійними зчіпними властивостями в самих різних режимах руху. Дана особливість надається їй асиметричним дизайном протекторного малюнка, розділеним на кілька окремих ділянок. Кожен з них виконує певні завдання.

Зокрема, дизайн зовнішньої сторони протектора містить безліч масивних блоків. Їх висока жорсткість дозволяє шині оптимально розподіляти навантаження по плямі контакту. Ця особливість з одного боку - поліпшує зчеплення при маневруванні, а з іншого - підвищує стійкість в поворотах.

У свою чергу, внутрішня сторона протектора містить безліч окремих елементів відносно невеликого розміру. Збільшення їх кількості дозволило відповідним чином підвищити кількість зчіпних крайок, більшість з яких розташовується поперечно. Це помітно покращує поздовжні тягово-зчіпні властивості. Другою функцією внутрішньої частини протектора є відведення води від плями контакту, який здійснюється через численні дренажні канавки.

Основні особливості

- асиметричний протектор з декількома окремими зонами надає шині стабільні і надійні зчіпні властивості при будь-яких режимах руху ;
- хороша стійкість при маневруванні, завдяки високій жорсткості масивних блоків плечової зони з зовнішньої сторони;
- хороші поздовжні тягово-зчіпні властивості забезпечуються за рахунок відкритого дизайну внутрішньої сторони протектора.