0

Опис шини Falken FK452


Ця модель, розроблена за допомогою методу компютерного моделювання і вироблена з використанням новітніх технологій в області автомобільних шин з наступним електронним контролем якості, володіє відмінними експлуатаційними характеристиками і забезпечує високий рівень комфорту при їзді. Будучи послідовницею шини Falken FK4...

далі

Опис шини Falken FK452


Ця модель, розроблена за допомогою методу компютерного моделювання і вироблена з використанням новітніх технологій в області автомобільних шин з наступним електронним контролем якості, володіє відмінними експлуатаційними характеристиками і забезпечує високий рівень комфорту при їзді. Будучи послідовницею шини Falken FK451, ця модель успадкувала від неї все самі краще якості і примножила їх.

Так, дана шина так само була розроблена з урахуванням досвіду гоночних автошин і адаптована до щоденного використання в межах міста. Вона також стильна і також чудово поводиться на будь-який літній дорозі.

Дизайн малюнка протектора має спрямований характер, який забезпечує відмінне зчеплення з дорожнім полотном. Його складає безліч поздовжніх і поперечних дугоподібних каналів. Дизайн рисунка сприяє зменшеному опору коченню, що гарантує відмінні ходові якості шині, а також дозволяє економити на паливі до пяти відсотків. Тому дана шина відноситься до розряду економічних і екологічних шин.

Ще однією позитивною характеристикою даної шини є високий рівень акустичного комфорту, який досягається шляхом поглинання шумів, що утворюються при контакті покришки з поверхнею дороги на великих швидкостях.

Оригінальна гумова суміш, що входить до складу протектора цієї шини, включає в себе кремнезем. Наявність його в складі протектора надає шині еластичність, збільшуючи тим самим її зчіпних властивості, а також зносостійкість.

Як вже було сказано вище, весь малюнок протектора Falken FK452 складають безліч канавок - чотири поздовжніх кільцевих і безліч поперечних дугоподібних , що йдуть від плечової до центральної зони протектора. Вони, крім посилення зчіпних характеристик, також забезпечують швидкий і якісний висновок вологи з зони контакту з дорожньою поверхнею, перешкоджаючи виникнення аквапланування на мокрій дорозі.

Ну, і, звичайно ж, для шин подібного класу, орієнтованих на швидкісну їзду, особливу важливість має міцність. У шині Falken FK452 вона досягається за рахунок її подвійної структури - широкої сталевої стрічки і нейлонового обгорткового шару.

Якщо підводити підсумок вищесказаного, варто сказати, що дана шина стала гідною послідовницею попередньої моделі цієї лінійки. Вона чудово тримає дорогу, має всі найкращими якостями спортивної шини та, безсумнівно, не розчарує свого власника.

Відмінні риси Falken FK452

- Falken FK452 - це літня шина для легкових високошвидкісних автомобілів, послідовниця шини Falken FK451.
- Модель розроблена за допомогою методу компютерного моделювання і вироблена з використанням новітніх технологій з подальшим електронним контролем якості.
- Оригінальний направлений малюнок протектора, що складається з безлічі канавок, забезпечує відмінне зчеплення з річною дорогою.
- Центральне ребро шини гарантує високу курсову стійкість і чітку реакцію на рульові команди.
- Унікальна подвійна структура протектора покращує стабільність рульового управління, а також поглинає шумообразование при високошвидкісний їзді, забезпечуючи високий акустичний комфорт при швидкій їзді.
- Зменшена опір коченню надає відмінні хід ові характеристики шині, а також її сприяє економному витраті палива (до пяти відсотків).
- Кремнезем, що входить до складу гумової суміші, з якої складається протектор, сприяє кращому зчепленню з дорожньою поверхнею, а також хорошою зносостійкості шини.
- Широка сталева стрічка і нейлоновий обгортковий шар шини надають покришці міцність.
- Чотири кільцевих широких поздовжніх канали вкупі з численними поздовжніми канавками, спрямованими від плечових зон протектора до центрального ребра, забезпечують ефективний висновок вологи з зони контакту з трасою, зводячи до мінімуму ризик виникнення аквапланування.
- Стильний, запозичений у гоночних автомобілів, дизайн шини.