0

Опис шини Falken Eurowinter HS439


Вже з назви легковий шини Falken Eurowinter HS439 стає зрозумілим, що вважати її зимової можна лише з деякими застереженнями. Дана модель призначена для експлуатації в умовах так званих «європейських» зим, яким притаманні температури близько нуля градусів з частими перепадами через цю позначку. Але це зовсім ...

далі

Опис шини Falken Eurowinter HS439


Вже з назви легковий шини Falken Eurowinter HS439 стає зрозумілим, що вважати її зимової можна лише з деякими застереженнями. Дана модель призначена для експлуатації в умовах так званих «європейських» зим, яким притаманні температури близько нуля градусів з частими перепадами через цю позначку. Але це зовсім не означає, що вона не придатна для використання в нашій країні, оскільки в багатьох її частинах кліматичні умови взимку мають дуже багато спільного з Європою.

Асиметрична протекторний малюнок

Оскільки модель Falken Eurowinter HS439 спочатку розроблялася з урахуванням вкрай непростих умов експлуатації, повязаними з частими змінами характеристик дорожнього полотна, то її оснастили асиметричним малюнком протектора, що містить кілька функціональних зон. Кожна з них покликана вирішувати певне коло завдань, що забезпечує шині прекрасну універсальність.

Гумова суміш з підвищеним вмістом силіки

Крім асиметричного протекторного малюнка значна частина зчіпних властивостей забезпечується гумовою сумішшю. Її склад відрізняється підвищеним вмістом кремнийсодержащих компонентів, зокрема, силики. Завдяки цьому протектор шини відрізняється прекрасною еластичністю навіть при дуже низьких температурах, а також підвищеною стійкістю до абразивного зносу.

Високий ступінь ламелізаціі

Ще однією характерною особливістю протекторного малюнка даної моделі є підвищений вміст зчіпних крайок. При цьому їх велика частина формується не блоками, а розташованими на них ламелями, які прорізані на всю глибину протектора. Також слід зазначити їх хвилеподібну форму, яка дозволяє стінок ламелей при зіткненні з дорогою щільно фіксуватися між собою, що, в свою чергу, призводить до суттєвого підвищення жорсткості блоків. В результаті підвищується не тільки зчеплення на слизькій дорозі, але і керованість на сухих покриттях.

Основні особливості шини Falken Eurowinter HS439

- шина створювалася з урахуванням специфічних умов мяких «європейських» зим;
- асиметричний спрямований рисунок протектора забезпечує відмінне зчеплення, як на сухій, так і слизькій від дощу або снігу дорозі;
- прекрасна продуктивність при прискоренні і гальмуванні завдяки наявності безлічі поперечних крайок зчеплення, утворених численними ламелями і блоками протектора.