0

Опис шини Dunlop SP Winter Sport M3


Шина Dunlop SP Winter Sport M3 - це зимова модель. Вона розроблялася для тих водіїв, які не збираються знижувати швидкість своєї їзди при настанні зимового періоду, коли дороги повністю покриті снігом і льодом. Про це свідчить індекс швидкості - «V» (максимальна швидкість 240 км / год). Великий інтерес дана...

далі

Опис шини Dunlop SP Winter Sport M3


Шина Dunlop SP Winter Sport M3 - це зимова модель. Вона розроблялася для тих водіїв, які не збираються знижувати швидкість своєї їзди при настанні зимового періоду, коли дороги повністю покриті снігом і льодом. Про це свідчить індекс швидкості - «V» (максимальна швидкість 240 км / год). Великий інтерес дана шина викличе у жителів Канади, Росії, Фінляндії та Норвегії, що відрізняються тривалими зимами з великими снігопадами і різкими перепадами температури. Дані важкі погодні умови не стануть проблемою для цієї шини, зчеплення якої не погіршиться. Навіть в дуже сильний мороз гума шини зберігає свою еластичність.

У першу чергу варто відзначити глибокий і складний профіль спрямованого протектора і термоеластічному гумову суміш. За рахунок цих двох факторів вдалося забезпечити швидкий розгін і гарантувати різке ефективне гальмування навіть на крижаній і засніженій дорозі. Спеціально підібрані блоки протектора шини Dunlop SP Winter Sport M3 забезпечують ефективне видалення снігу з контактного плями. В процесі цього сніг на протектор так і не налипає, шина як би струшує його з себе при будь-якому повороті. На мокрому дорожньому покритті шина показує відмінну опірність до аквапланування.

Малюнок протектора також забезпечує значне зниження шумності, що підвищує комфортність поїздки. Це досягається за рахунок наявності особливих канавок, розташованих між V-подібними блоками. Дана шина здатна забезпечити активну і безпечну їзду. При її виготовленні активно застосовувалися сучасні технології. Застосування компютерного моделювання, дозволило врахувати можливі дрібниці і змоделювати різноманітні ситуації. По завершенню розробки, шина активно випробовувалася на спеціальних полігонах, де пройшовши всі перешкоди, надходила в продаж.

Основні особливості Dunlop SP Winter Sport M3

- відмінне зчеплення на будь-якому дорожньому покритті;
- висока стабільність управління навіть на граничній швидкості;
- оптимальна ефективність і максимальні ходові якості при великій швидкості і будь-якої погоди;
- відмінна керованість і надійність запобігає аквапланування;
- по-справжньому зимова елітна шина, що практично не має конкурентів у своєму сегменті;
- унікальний спрямований протекторний малюнок дозволяє їй чудово тримати дорогу взимку, при активній їзді на максимальній швидкості;
- термоеластічному суміш, спеціальна система ламелей і глибокий протекторний профіль забезпечують відмінне зчеплення і мінімально короткий гальмівний шлях.

 
зимова шина
5 381 грн
Код товару: 309996
5 381 грн
Код товару: 309996
Показ 1 - 1 з 1 товара