0

Опис шини Dunlop SP Sport MAXX RT


Літня легкова шина Dunlop SP Sport MAXX RT є однією з новітніх розробок відомого виробника. Дана модель була спеціально створена для потужних легкових автомобілів, відрізняючись оптимальним балансом між спортивною керованістю і практичністю в повсякденному експлуатації.

«Гоночний» компаунд

Однією з ключових...

далі

Опис шини Dunlop SP Sport MAXX RT


Літня легкова шина Dunlop SP Sport MAXX RT є однією з новітніх розробок відомого виробника. Дана модель була спеціально створена для потужних легкових автомобілів, відрізняючись оптимальним балансом між спортивною керованістю і практичністю в повсякденному експлуатації.

«Гоночний» компаунд

Однією з ключових особливостей даної моделі є склад гумової суміші, в який входять ті ж компоненти, що раніше застосовувалися тільки при виготовленні протекторів гоночних шин. Мова йде про спеціальні полімери, завдяки яким протектор миттєво адаптується до дорожнього полотна, що гарантує стабільно високу зчеплення в будь-яких умовах.

Асиметричний малюнок протектора

Оскільки від фахівців компанії було потрібно забезпечити чудове зчеплення з дорожнім полотном незалежно від його характеристик, то в цій шині було вирішено використовувати абсолютно новий асиметричний малюнок протектора. Однією з його особливостей є те, що він складається з двох частин - внутрішньої і зовнішньої, кожна з яких вирішує строго певне коло завдань. Зокрема зовнішня сторона шини Dunlop SP Sport Maxx RT працює під час проходження поворотів. Тому, ця частина протектора відрізняється наявністю масивних і дуже жорстких елементів, спеціальна форма яких забезпечує чудове зчеплення навіть при значному бічному прискоренні.

Крім того, не можна не відзначити наявність в центральній частині протектора цільного поздовжнього ребра, яке, до всього іншого, має дуже значну ширину. Це технічне рішення є одним з ознак, що дана модель відноситься до високопродуктивним шинам. Завдяки йому, вона демонструє чудову курсову стійкість навіть на дуже високій швидкості. Крім цього, висока жорсткість центрального ребра забезпечує миттєвість реакцій шини на повороти керма, що привносить в характер керованості спортивні риси.

Ще однією відмінністю новинки є уважне ставлення до дрібниць. З метою оптимізації аеродинамічних характеристик написи на боковинах шини зроблені увігнутими всередину. При цьому самі боковини мають практично плоский профіль, що сприятливо позначилося на аеродинаміці.

Також чимало уваги було приділено таким важливим показником, як паливна економічність. Для цього інженерами компанії був застосований цілий ряд заходів, спрямованих в основному на зниження опору кочення. Перш за все, був максимально полегшений каркас шини, що дозволило знизити вагу всієї шини. Крім цього, при її виготовленні були використані матеріали нового покоління, що відрізняються не тільки легковесностью, але і зниженим тепловиділенням.

Як показали незалежні тести, гальмівний шлях шини Dunlop SP Sport Maxx RT, як на сухій, так і на мокрій поверхні, значно менше, ніж у більшості конкурентів. Таких показників вдалося досягти, завдяки грамотній конструкції плечових зон, на які в момент гальмування доводиться найбільше навантаження. Ці протекторні елементи відрізняє масивність форм, а також наявність безлічі гострих кромок, сформованих численними блоками. При цьому самі блоки розташовуються з різним кроком, відносно один одного, що в значно знизило ймовірність виникнення резонансних шумів і вібрацій.

Ще однією складовою надзвичайно високих експлуатаційних характеристик даної моделі є конструкція дренажної системи, що забезпечила їй надзвичайну ефективність . При цьому вона відрізняється крайньою простотою. Одним з основних елементів дренажної системи є чотири поздовжні канавки, розташовані уздовж всього протектора. Їх основним завданням є збір надлишків води з плями контакту. Після цього вони виводяться назовні через безліч поперечних каналів, розташованих в плечових зонах протектора.

Основні особливості шини Dunlop SP Sport Maxx RT

- «Гоночний» компаунд - гумова суміш має в своєму складі спеціальні полімерні компоненти, завдяки чому шина демонструє чудове зчеплення на дорожньому покритті з будь-якими характеристиками;
- Велика пляма контакту, досягнуте за рахунок профілю з мінімальною кривизною, забезпечує чудове зчеплення на сухій дорозі;
- Плоскі боковини з «вдрукувати» написами значно поліпшили аеродинаміку шини;
- Ціле центральне ребро, за рахунок своєї високої жорсткості забезпечує відмінну курсову стійкість, а також миттєвість відгуків у відповідь на повороти керма;
- Асиметричний малюнок протектора дозволив добитися чудового зчеплення з поверхнею дороги , незалежно від погодних умов;
- Виняткова продуктивність дренажної системи дозволяє швидко перед Віган навіть за дуже мокрих дорогах.

 
літня шина
5 098 грн
Код товару: 269976
5 098 грн
Код товару: 269976
літня шина
5 703 грн
Код товару: 302332
5 703 грн
Код товару: 302332
літня шина
6 137 грн
Код товару: 357753
6 137 грн
Код товару: 357753
літня шина
6 985 грн
Код товару: 340545
6 985 грн
Код товару: 340545
літня шина
7 580 грн
Код товару: 282525
7 580 грн
Код товару: 282525
Показано 1 - 5 з 5 товарів