0

Опис шини Dunlop SP Sport Fast Response


Яку важливу роль мають відігравати шини крім забезпечення високого рівня зчеплення? Правильно - забезпечувати максимальну керованість. Та й високий рівень комфорту не зашкодить. Зрозуміло, що мова йде не про шини для гонок, але для їзди по асфальтованих дорогах в місті і за ним. При тому, що за кермом б...

далі

Опис шини Dunlop SP Sport Fast Response


Яку важливу роль мають відігравати шини крім забезпечення високого рівня зчеплення? Правильно - забезпечувати максимальну керованість. Та й високий рівень комфорту не зашкодить. Зрозуміло, що мова йде не про шини для гонок, але для їзди по асфальтованих дорогах в місті і за ним. При тому, що за кермом буде сидіти активний водій.

Чудовим прикладом таких шин і може служити Dunlop SP Sport Fast Response. Ці покришки відмінно підходять навіть для агресивного стилю водіння. Вони чудово поводяться як на сухій, так і на мокрій дорозі. Такі шини гарантують, що ваш автомобіль буде прекрасно слухатися керма і буде стійкий на курсі. Навіть при різкому повороті автомобіль зберігає відмінну керованість.

Гордістю розробників Dunlop SP Sport Fast Response можна сміливо називати асиметричний протектор зі складним малюнком. Завдяки йому то і досягаються настільки чудові показники. Шина гарантує відмінний контакт з полотном дороги. Це відбувається не тільки за рахунок збільшеної зони зчеплення, але і більш жорстким протектором і боковиною у зовнішній частині.

Проведені компанією жорсткі тестування показали, що автомобіль, на якому встановлені шини Dunlop SP Sport Fast Response куди краще управляється і демонструє кращу курсову стійкість. Згідно з тими ж дослідженнями, жодна інша покришка від конкурентів не дає таких високих результатів. Який би блискавичною була реакція водія, від якості шин все ж залежить дуже багато чого. Шина також має «правильно» відреагувати. Dunlop SP Sport Fast Response це вміють.

Ті ж тести показали, що ці шини мають мінімальний в своєму класі гальмівний шлях. І мінімальний шлях необхідний для розгону. Що ж стосується опору коченню, що цей показник виключно низький. А це означає лише одне - витрачається значно менше енергії, необхідної для руху автомобіля. Менше енергії - менше витрата палива і менше вихлопів. Таким чином ви вносите свою лепту у справу збереження навколишнього середовища та боротьби з парниковим ефектом.

На незнайомій дорозі будь-який різкий поворот виключно небезпечний, оскільки неможливо передбачити що за ним знаходиться. І чим вище швидкість, тим більше небезпека. Бути куди більш впевненим у своєму автомобілі і дозволять вам шини Dunlop SP Sport Fast Response. Вона володіє відмінною зносостійкістю і здатна прослужити дуже довго. При цьому, її характеристики не змінюються в залежності від ступеня зносу - поки видно індикатор зносу, можна бути спокійним. Dunlop SP Sport Fast Response не бояться різких змін погоди, вони однаково хороші як на сухому, так і мокрому асфальті.

 
літня шина
2 501 грн
Код товару: 323361
2 501 грн
Код товару: 323361
літня шина
4 691 грн
Код товару: 303015
4 691 грн
Код товару: 303015
Показано 1 - 2 з 2 товарів