0

Опис шини Dunlop SP Ice Sport


Нешипована шина Dunlop SP Ice Sport є однією з новинок відомого британського виробника, який протягом останнього часу істотно розширив модельний ряд зимових шин. За запевненням виробника, нова шина забезпечує максимальний контроль при русі по будь-яким зимовим покриттям, забезпечуючи при цьому задоволення від кер...

далі

Опис шини Dunlop SP Ice Sport


Нешипована шина Dunlop SP Ice Sport є однією з новинок відомого британського виробника, який протягом останнього часу істотно розширив модельний ряд зимових шин. За запевненням виробника, нова шина забезпечує максимальний контроль при русі по будь-яким зимовим покриттям, забезпечуючи при цьому задоволення від керування автомобілем. При цьому шина прекрасно підходить для міських умов, для яких характерне часто змінюються дорожні умови, а також і для заміських трас, де температура повітря помітно нижче.

Своїй назві модель зобовязана однойменної технології. Ice Sport - це тривимірні ламелі і істотно змінилася гумова суміш. Саме завдяки цим двом складовим, шина демонструє чудові тягово-зчіпні характеристики на зимових покриттях.

При розробці цієї моделі фахівці компанії прекрасно усвідомлювали те, наскільки важлива стабільність зчеплення при русі по снігу і льоду. Саме цей фактор дозволяє створити відчуття безпеки, а разом з ним отримати задоволення від керування автомобілем. Одним з конструктивних рішень, покликаних вирішити це завдання, стали тривимірні ламелі зиґзаґоподібної форми.

Склад гумової суміші шини Dunlop SP Ice Sport підбирався таким чином, щоб зберегти еластичність шини навіть при дуже низьких температурах. При цьому основна увага приділялася забезпеченню максимального зчеплення. До складу нового компаунда були додана не тільки силика, а й полімери та сажа. В результаті вдалося досягти стабільної та надійної керованості в холодну погоду.

Для боротьби з акваплануванням і слашпленінгу протектор цієї моделі отримав V-подібний направлений малюнок.

Основні особливості шини Dunlop SP Ice Sport

- Мультирадіусний протектор відрізняється виключно рівномірним розподілом навантаження по плямі контакту;
- Особлива конструкція бортів шини забезпечує високу оперативність управління;
- брекерного шар, намотаний за безшовною технологією, знижує деформацію при русі на високій швидкості;
- 4D-ламелі істотно підвищують жорсткість протекторних блоків, що значно поліпшило характеристики керованості;
- Новий склад гумової суміші відрізняється високим вмістом силіки, а також наявністю спеціальних полімерів і сажі, що забезпечує прекрасне зчеплення при низьких температурах без шкоди зносостійкості.