0

Опис шини Dunlop GrandTrek PT2 A


Шина Dunlop GrandTrek PT2A розроблялася для північноамериканського ринку, де вона позиціонується британським виробником, як всесезонна модель для кросоверів і позашляховиків. Саме з цієї причини вона відрізняється, перш за все, високим рівнем комфорту, який був досягнутий без шкоди іншим експлуатаційними власт...

далі

Опис шини Dunlop GrandTrek PT2 A


Шина Dunlop GrandTrek PT2A розроблялася для північноамериканського ринку, де вона позиціонується британським виробником, як всесезонна модель для кросоверів і позашляховиків. Саме з цієї причини вона відрізняється, перш за все, високим рівнем комфорту, який був досягнутий без шкоди іншим експлуатаційними властивостями, наприклад, зчепленням і керованістю на мокрій дорозі. За цим параметром модель дасть фору більшості конкурентів від інших брендів.

Протектор Multi-Pitch

Будучи призначеної для використання більше на асфальті, ніж поза ним, дана модель спроектована з використанням технології Multi-Pitch Tread Design. «Фірмова» розробка британського бренду полягає в багатокроковому розташуванні протекторних блоків в поздовжніх ребрах. Це рішення мінімізує шуми і вібрації, що виникають при їх контакті з дорожньою поверхнею.

Збільшені поперечні канавки

На відміну від повністю «дорожніх» аналогів своєї лінійки ця шина забезпечує непогану продуктивність і поза дорогами з твердим покриттям. Дана особливість забезпечується дизайном поперечних дренажних канавок. Всі ці елементи мають збільшену ширину, завдяки чому протектор має можливість ефективно самоочищатися від частинок грунту, що покращує прохідність, наприклад, на розкислих від дощу сільських дорогах.

Основні особливості Dunlop GrandTrek PT2 A

- протектор з багатокроковим розташуванням блоків в ребрах забезпечує низький рівень шумів при збереженні на високому рівні зчіпних властивостей і керованості;
- збільшена ширина поперечних дренажних канавок забезпечує впевнену поведінку на сільських дорогах і земляних грунтах;
- оптимізована форма обода, знижує ризик пошкодження покришки і колісного диска;
- посилений каркас забезпечує надійність на поганих дорогах