0

Опис шини Cordiant Sport 3


Літня шина Cordiant Sport 3 створена для легкових автомобілів і користується заслуженою популярністю у споживачів. Вона створювалася з використанням передових технологій і кращих матеріалів, тому відповідає всім світовим стандартам і нормам. При створенні основний упор був зроблений на керованість і безпеку, тому ос...

далі

Опис шини Cordiant Sport 3


Літня шина Cordiant Sport 3 створена для легкових автомобілів і користується заслуженою популярністю у споживачів. Вона створювалася з використанням передових технологій і кращих матеріалів, тому відповідає всім світовим стандартам і нормам. При створенні основний упор був зроблений на керованість і безпеку, тому основна увага була приділена дизайну протектора і складу гумової суміші.

Унікальна гумова суміш

Щоб отримати підвищені ходові якості застосовувалася унікальна гумова суміш. Великий вміст силіки дозволило істотно збільшити еластичність гуми Cordiant Sport 3. Це позитивно відбилося на зчіпних характеристиках, а також прискорило відновлення протектора, що зменшило навантаження на елементи підвіски. Збільшити зносостійкі якості гуми допоміг кремній, в результаті цього збільшився пробіг протектора. Гумова суміш збільшила швидкісні характеристики протектора і дозволила знизити коефіцієнт кочення, зменшивши витрату палива і підвищивши стійкість при пересуванні. Також зменшився нагрів шини при максимальних швидкостях, що знизило ризик пошкоджень і розривів. Унікальна гумова суміш має підвищену еластичність, забезпечуючи комфортний рух.

Новий дизайн протектора

Дизайн протектора забезпечив прекрасні експлуатаційні характеристики. Три центральних безперервних ребра забезпечують прямолінійну стійкість і впевнену зворотний звязок. Великі блоки бічний зони захищають протектор від можливих пошкоджень і підвищують стійкість при маневрах. Чотири глибоких водовідвідних каналу швидко виводять воду і бруд з протектора, запобігаючи можливому аквапланування. Велика кількість дрібних насічок і розрізів підвищують стійкість на вологому дорожньому покритті і зменшують шум при русі.

Основні особливості шини Cordiant Sport 3

- вдосконалена дренажна система забезпечує швидке виведення води з плями контакту, зводячи до мінімуму аквапланування;
- безперервні блоки в центральній частині протектора підвищують стійкість при прямолінійному русі;
- посилена плечова зона запобігає бічні проколи і пошкодження;
- дрібні канали знижують звуковий ефект при їзді і підвищують стійкість на мокрому покритті;
- зменшений коефіцієнт кочення скоротив витрати під час руху і підвищив стійкість на високих швидкостях.