0

Опис шини Cooper Zeon Sport A / S


Cooper Zeon Sport A / S - елітна високошвидкісна шина від американського виробника, яку поставляють на російський ринок з індексами швидкості W, що означають працездатність даної шини при швидкостях до 270км / ч. Шина є всесезонной і спеціально створена для автовласників, які бажають отримати від шини не тіль...

далі

Опис шини Cooper Zeon Sport A / S


Cooper Zeon Sport A / S - елітна високошвидкісна шина від американського виробника, яку поставляють на російський ринок з індексами швидкості W, що означають працездатність даної шини при швидкостях до 270км / ч. Шина є всесезонной і спеціально створена для автовласників, які бажають отримати від шини не тільки неповторний зовнішній вигляд, але і відмінне зчеплення з будь-яким дорожнім покриттям, а також курсову стійкість на будь-якій швидкості.

Особливості Cooper Zeon Sport A / S



Кількість типорозмірів, в яких дана шина випускається, зашкалює. Це означає, що Купер Zeon Sport A / S можна встановити практично на будь-який автомобіль. В першу чергу, дана шина рекомендована до використання на джипах і позашляховиках, а також дорогих спортивних седанах або «прокатаних» автомобілях.

Спеціальний склад гумової суміші дозволив даній шині поліпшити її характеристики при русі на мокрому асфальті.

Різноманітна послідовність елементів на малюнку протектора дозволяє значно знизити шум при русі на даній шині. Індекс швидкості W - один з найвищих. Шина Cooper Zeon Sport A / S дійсно створена для самих спортивних і агресивних поїздок.

Спрямований малюнок протектора спільно з центральним ребром сприяють ефективному відведенню води з-під плями контакту. Ризик виникнення аквапланування на даній шині знижений до мінімуму.

Характеристики шини Cooper Zeon Sport A / S



Характеристики Купера перебувають на висоті. В першу чергу, варто відзначити показники шини на літній сухий і мокрій дорозі. Зносостійкість, зчеплення і рівень шуму на даній шині, були оцінені американськими вченими, як «хороші».

До зимового сезону шина Cooper Zeon Sport A / S не зовсім підходить, проте виробник не заперечує можливість її використання взимку.