0

Опис шини Cooper Discoverer STT


Найбільша позашляхова шина зі всієї лінійки американського Купера.

Шина Discoverer STT відноситься до класу преміум шин для бездоріжжя. Вони ідеально підійдуть легковим вантажівкам і позашляховиків. Основний напрямок шини Discoverer STT - рух по бездоріжжю. Неймовірно великий асортимент типорозмірів допоможе в...

далі

Опис шини Cooper Discoverer STT


Найбільша позашляхова шина зі всієї лінійки американського Купера.

Шина Discoverer STT відноситься до класу преміум шин для бездоріжжя. Вони ідеально підійдуть легковим вантажівкам і позашляховиків. Основний напрямок шини Discoverer STT - рух по бездоріжжю. Неймовірно великий асортимент типорозмірів допоможе встановити дану шину практично на будь-який автомобіль.

Особливості шини Discoverer STT



Глибокий виступ протектора на моделі Discoverer STT допомагає шині вгризатися в дорожнє покриття, прориваючись через будь-які труднощі . Мякість шини забезпечує легку тягу автомобіля на будь-якій поверхні.

Обода шини захищені додатковими технологіями. Проколоти або пошкодити шину Cooper Discoverer STT практично неможливо. Протектор Дискаверер STT легко справляється з будь-якими труднощами від бруду і снігу до великих каменів.

Малюнок протектора шини Cooper Discoverer STT не направлення. Шина володіє технологією самоочищення, сприяючи відведення води, бруду і снігу з під плями контакту. Аквапланування на даній шині неможливо.

Важкий каркас шини Cooper Discoverer STT складається з двох радіальних поліефірних шарів. Шина має три ступені захисту і підвищену стійкість до розривів корду.

Характеристики Cooper Discoverer STT



Шина Cooper Discoverer STT є найкращою шиною для бездоріжжя з усього асортименту Cooper. Зносостійкість у даній шини знаходиться також на висоті. Всі інші показники даної шини знаходяться на середньому рівні.

Дану шину рекомендується встановлювати любителям полювання і риболовлі, часто виїжджають за межі асфальтових доріг. Шина також підійде для автомобілів, що беруть участь в експедиціях. Консультанти інтернет-магазину «Мосавтошіна» рекомендують встановлювати дану шину на наступні автомобілі: Toyota Land Cruiser, Nissan Pathfinder, Nissan Patrol, Toyota Tundra і т.д.