0

Опис шини Contyre Arctic Ice III


Зимова шипована шина Contyre Arctic Ice III є однією з новинок вітчизняного виробника, призначеної переважно для компактних міських автомобілів. Для даної моделі характерна сучасна конструкція, що забезпечує їй високий рівень безпеки при русі по будь-яким зимовим покриттям. Розмірний ряд цієї шини, хоча і не в...

далі

Опис шини Contyre Arctic Ice III


Зимова шипована шина Contyre Arctic Ice III є однією з новинок вітчизняного виробника, призначеної переважно для компактних міських автомобілів. Для даної моделі характерна сучасна конструкція, що забезпечує їй високий рівень безпеки при русі по будь-яким зимовим покриттям. Розмірний ряд цієї шини, хоча і не відрізняється різноманітністю, проте підібраний таким чином, щоб забезпечити їй максимальну застосовність.

Висока ефективність гальмування

За рахунок того, що виробник віддав перевагу використовувати V-подібний симетричний спрямований малюнок протектора, Contyre Arctic Ice III відрізняється прекрасними зчіпними властивостями в подовжньому напрямі. В основному це заслуга незліченної кількості гострих кромок, утворених S-образними ламелями, які покривають весь протектор.

Крім цього, в плечових зонах протектора розташовуються чотирикутні блоки. За рахунок їх перпендикулярного розташування і високої жорсткості, шина демонструє ефективне гальмування, особливо на слизькій дорозі.

Відмінне зчеплення на льоду

З сильних сторін даної моделі також слід відзначити прекрасне зчеплення на льоду. Почасти це заслуга вищезазначених ламелей, однак, велика частина зчіпних властивостей на такому покритті забезпечується безліччю шипів, які формують кілька доріжок. Завдяки особливій будові технологічних отворів, шипи надійно утримуються в протекторі протягом усього терміну служби шини.

Оптимальна еластичність в широкому діапазоні температур

Як відомо, приблизно 70% зчіпних властивостей шини залежить від характеристик гумової суміші . Для зимових шин цей показник ще вище, оскільки до безлічі факторів додається ще один, а саме вплив низькою температурою, від якого будь-яка гума втрачає велику частину своєї еластичності. У шині Arctic Ice III ця проблема вирішена за рахунок додавання до складу гумової суміші кремнийсодержащих полімерів, тобто «Силики». Крім еластичності при низьких температурах, цей компонент значно поліпшує зчеплення з мокрою дорогою, а також стійкість до абразивного зносу.

Стабільне поведінка на високій швидкості

Одним з достоїнств Contyre Arctic Ice III є відмінна курсова стійкість на будь-якій швидкості. Ця здатність зявилася, коли в центральній частині протектора зявилося поздовжнє ребро. Незважаючи на те, що воно складається з безлічі стреловидних блоків, її жорсткість знаходиться на дуже високому рівні, завдяки перемичках, які перетворили ребро в цілісний елемент.

Відмінна керованість в сніговій каші

При розробці даної моделі особлива увага приділялася ефективності дренажної системи при русі по самим різним типам покриття. Саме тому шина отримала дуже розвинену систему каналів, що простягаються уздовж всього протектора в різних напрямках. У поєднанні з їх великими розмірами це дало протектору можливість швидко позбавлятися не тільки від води, але і від більш великовагових мас снігу. В результаті шина демонструє відмінну стійкість, як до аквапланування, так і слешпленнінгу, забезпечуючи тим самим високу безпеку руху навіть в найбільш несприятливих погодних умовах.

Основні особливості шини Contyre Arctic Ice III

- оригінальний V -образний спрямований протекторний малюнок з жорстким центральним ребром забезпечує стабільне і надійне поведінку на будь-якому зимовому покритті;
- чудові гальмівні властивості на снігу, завдяки більш, ніж 5 тисячам хвилеподібним ламелей, які покривають їхню весь протектор;
- відмінний опір не тільки аквапланування, а й слешпленнінгу, за рахунок чого забезпечується високий рівень безпеки навіть у самих несприятливих погодних умовах;
- високий рівень комфорту забезпечується мінімальним рівнем резонансних шумів і вібрацій;
- гумова суміш з високою часткою змісту силики , завдяки чому протектор шини відрізняється прекрасною еластичністю навіть при дуже низьких температурах, а також хорошим зчепленням з мокрою дорогою і стійкістю до абразивного зносу.