0

Опис шини Continental ContiCrossContact Viking


Легкові шини Continental ContiCrossContact Viking з асиметричним малюнком протектора - кращі, в зимових умовах. Не дивлячись на відсутність «класичних» шипів, гума має відмінне зчеплення і відгуком на дії водія. Будь-які перешкоди у вигляді несприятливої погоди, включаючи ожеледь і почав танути с...

далі

Опис шини Continental ContiCrossContact Viking


Легкові шини Continental ContiCrossContact Viking з асиметричним малюнком протектора - кращі, в зимових умовах. Не дивлячись на відсутність «класичних» шипів, гума має відмінне зчеплення і відгуком на дії водія. Будь-які перешкоди у вигляді несприятливої погоди, включаючи ожеледь і почав танути сніг, будуть успішно пройдені власниками Contact Viking.

Особливості шини Continental ContiCrossContact Viking

Ідеально спроектований з технічної точки зору протекторний малюнок описуваних шин, дозволяє практично звести до нуля рівень шуму в салоні. Чітке гальмування і розгін, як на сухій дорожній поверхні, так і на слизькому льоду гарантується Continental CrossContact Viking. Канавки поздовжнього типу захищають продукт від налипання мокрого снігу та бруду, тим самим збільшують термін служби автошин і роблять транспортний засіб стійкіше до аквапланування.

Стильні Continental ContiCrossContact Viking привертають увагу і гармонійно доповнюють дизайн будь-якого транспортного засобу. Максимально допустима швидкість для безпечного використання - 170 км / год. На думку численних власників - відмінно «тримають» дорогу, як в міських умовах, так і при їзді по дорогах другорядного значення. Звичне німецьке якість.