0

Опис шини Continental ContiCrossContact LX20


Літня шина Continental ContiCrossContact LX20, як і її популярна попередниця CrossContact LX, відрізняється універсальною сферою застосування, відмінно підходячи, як для комфортного пересування по шосе, так і по путівцях . Однак, завдяки значним змінам в конструкції і широкому застосуванню новітніх...

далі

Опис шини Continental ContiCrossContact LX20


Літня шина Continental ContiCrossContact LX20, як і її популярна попередниця CrossContact LX, відрізняється універсальною сферою застосування, відмінно підходячи, як для комфортного пересування по шосе, так і по путівцях . Однак, завдяки значним змінам в конструкції і широкому застосуванню новітніх технологій, новинка демонструє набагато кращі експлуатаційні і споживчі якості. Що стосується цільової аудиторії даної моделі, то, як і раніше, нею є власники середньорозмірних і великих позашляховиків і кросоверів різних марок і років випуску.

EcoPlus Technology

Однією з відмінних рис даної моделі є наявність технології EcoPlus. Її основне функціональне призначення полягає в забезпеченні зниженого витрати палива і тривалого терміну служби. Цих переваг вдалося домогтися за рахунок додавання до складу гумової суміші полімерів нового покоління. В результаті, згідно із заявами виробника, на зекономленій паливі можна буде проїхати близько 3 тисяч кілометрів. При цьому термін служби шини становить не менше 70 тисяч кілометрів. Крім цього, нові компоненти гумової суміші дозволили значно скоротити гальмівний шлях на мокрій поверхні, випередивши за цим показником більшість аналогічних моделей від конкуруючих брендів.

Smooth Response Technology

Під час незалежних тестів модель Continental ContiCrossContact LX20 продемонструвала блискавичну швидкість відгуків на повороти керма. Багато в чому це заслуга симетричного ненаправленного протекторного малюнка, вірніше його центрального поздовжнього ребра, що має складну складову конструкцію, яка не має будь-яких розривів на всьому своєму протязі. Завдяки цій особливості, даний протекторний елемент має дуже високу деформационной стійкістю, забезпечуючи тим самим вкрай швидкі реакції на повороти керма, що, в свою чергу, помітно полегшує процес керування автомобілем.

Безліч зчіпних крайок

як було сказано раніше, дана модель підходить для експлуатації не тільки на шосе, але і на сільських дорогах. У цих умовах вкрай важливо, щоб пляма контакту мало максимально можливою кількістю зчіпних крайок. Німецьким шинникам вдалося вирішити цю задачу, оснастивши протектор безліччю окремих блоків. У процесі руху вони формують велику кількість гострих кромок, які ефективно чіпляються за покриття з низьким коефіцієнтом зчеплення.

Але при цьому збільшена кількість крайок зчеплення, особливо ті, які розташовані поперечно відносно напрямку руху, створюють підвищений опір кочення . Щоб нівелювати цей недолік німецькі шинники оснастили протектора широким поздовжнім ребром в центрі і двома ребрами меншого розміру, розташованими в плечових зонах. Крім зниження опору кочення, таке рішення дозволило забезпечити більш рівномірний розподіл зовнішнього ваги по плямі контакту, що найсприятливішим чином позначилося на більшості найважливіших робочих характеристиках шини, починаючи від стійкості до нерівномірного зносу і закінчуючи стабільною керованістю.

Основні гідності шини Continental ContiCrossContact LX20

- відмінні показники паливної економічності, підвищена стійкість до абразивного зносу, завдяки спеціальним полімерам у складі гумової суміші;
- прекрасна ефективність поза дорогами з твердим покриттям забезпечується незліченними крайками зчеплення, сформованими численними блоками;
- підвищений рівень акустичного комфорту, чіткі і швидкі реакції на повороти керма, за рахунок високої жорсткості центральній частині протектора і краще позиціонування інформації протекторних елементів;
- короткий гальмівний шлях на мокрій поверхні, завдяки поєднанню оптимізованого симм етрічного ненаправленного малюнка протектора і нової гумової суміші.

 
всесезонна шина
13 728 грн
Код товару: 299490
13 728 грн
Код товару: 299490
Показ 1 - 1 з 1 товара