0

Опис шини Continental ContiCrossContact LX


Шина Continental ContiCrossContact LX призначена для комфортної і тихої їзди на повнопривідних автомобілях. При розробці даної моделі основний упор робився на керованість і безпеку. Протектор розроблявся з використанням компютерного 3D моделювання, тому всі його елементи мають оптимальне розташування...

далі

Опис шини Continental ContiCrossContact LX


Шина Continental ContiCrossContact LX призначена для комфортної і тихої їзди на повнопривідних автомобілях. При розробці даної моделі основний упор робився на керованість і безпеку. Протектор розроблявся з використанням компютерного 3D моделювання, тому всі його елементи мають оптимальне розташування. Це дозволило добитися відмінних експлуатаційних характеристик.

Асиметрична шина з її відкритою плечової зовнішньої зоною має прекрасні показники керованості і гальмівні характеристики на різному дорожньому покритті. Чотири широкі поздовжні канавки спільно з унікальною системою ламелей забезпечують швидке видалення води із зони контакту, що дозволяє водієві впевнено керувати автомобілем в будь-яку погоду.

Спеціально розроблений гумовий склад дозволив істотно підвищити зчіпні характеристики і термін експлуатації шини. На хорошому дорожньому покритті шина також показує відмінні характеристики керованості. Спеціальні блоки, які розташовані по всьому колу шини Continental ContiCrossContact LX в оптимальній послідовності, разом з масивними дренажними щілиноподібними канавками, роблять цю модель найкращою в своєму сегменті по керованості. При цьому вони забезпечують мінімальне кочення. Велике число ламелей спільно зі спеціальним гумовим складом дозволили істотно зменшити звуковий ефект при русі, зробивши їзду більш комфортною.

Для підвищення надійності шини, була використана унікальна конструкція каркаса, що дозволила відмінно переносити підвищені навантаження. Масивні блоки, розташовані в плечовій зоні запобігають можливі зовнішні пошкодження і підвищують керованість при проходженні поворотів. Шина має різні нагороди за якістю і користується популярністю серед водіїв.

Основні особливості шини Continental ContiCrossContact LX

- спеціально розроблений малюнок протектора забезпечує впевнене управління при будь-яких погодних умовах;
- спеціальні компоненти в гумової суміші дозволили підвищити зчіпні характеристики і зносостійкість, тому шина має підвищений термін експлуатації;
- центральний ряд блоків забезпечує відмінне прямолінійний рух і швидку зворотний звязок;
- велика кількість ламелей і чотири широких каналу швидко видаляють воду з протектора, запобігаючи акваплануванню і зменшуючи звуковий ефект.

 
літня шина
5 173 грн
Код товару: 292465
5 173 грн
Код товару: 292465
Показ 1 - 1 з 1 товара