0

Опис шини Bridgestone Turanza ER300


Хоча річну легкову шину Bridgestone Turanza ER300 не можна віднести до новинок вітчизняного ринку, проте вона як і раніше користується популярністю у автолюбителів, завдяки цілому ряду переваг. Крім привабливих цін основний з них є практично ідеальна збалансованість всіх ключових характеристик. Досягти цьог...

далі

Опис шини Bridgestone Turanza ER300


Хоча річну легкову шину Bridgestone Turanza ER300 не можна віднести до новинок вітчизняного ринку, проте вона як і раніше користується популярністю у автолюбителів, завдяки цілому ряду переваг. Крім привабливих цін основний з них є практично ідеальна збалансованість всіх ключових характеристик. Досягти цього вдалося за рахунок використання дуже ефективних технологічних рішень.

Асиметрична протекторний малюнок

Одним з таких рішень є асиметричний протекторний малюнок Bridgestone Turanza ER300. Він розділений на кілька окремих зон, кожна з яких покращує певні експлуатаційні властивості. Зокрема, зовнішня сторона протектора забезпечує шині стійкість в поворотах, а внутрішня - стабільність і надійність при русі по прямій.

Підвищений вміст силіки

При розробці даної моделі основна увага була приділена гумової суміші. Саме за рахунок неї ця шина демонструє більшість зі своїх численних достоїнств. Використаний при виготовленні її протектора компаунд відрізняється підвищеним вмістом силіки, завдяки чому вдалося істотно поліпшити зчіпні властивості на мокрій дорозі і одночасно з цим і зносостійкість.

Посилена конструкція боковин

Як і багато інших шинні вироби від компанії Bridgestone, дана модель оснащена посиленими боковинами. Додаткові шари протектора зробили їх більш жорсткими, а, отже, і більш стійкими до будь-якого агресивного впливу, починаючи від контакту з бордюрами і закінчуючи ударами при проїзді дорожніх нерівностей.

Низький рівень шумів

Незважаючи на велика кількість окремих блоків на протекторі, ця шина демонструє дуже низький рівень шуму. Це було досягнуто за рахунок використання технологій компютерного моделювання. З їх допомогою вдалося підібрати таке поєднання форм, розмірів і розташування протекторних блоків, при яких ними генерується мінімум резонансних шумів і вібрацій. Це помітно покращує акустичний комфорт при русі.

Основні особливості шини Bridgestone Turanza ER300

- асиметричний протекторний малюнок демонструє відмінну ефективність в будь-яких дорожніх умовах, завдяки поділу на кілька функціональних зон;
- компаунд з підвищеним вмістом силіки поліпшує зчеплення на мокрій дорозі і стійкість до будь-яких видів зносу;
- посилені боковини підвищують надійність, забезпечуючи цілісність шини при експлуатації навіть на найгірших дорогах;
- високий рівень акустичного комфорту завдяки використанню при розробці засобів компютерного моделювання.

 
літня шина
3 597 грн
Код товару: 341361
3 597 грн
Код товару: 341361
літня шина
4 288 грн
Код товару: 267668
4 288 грн
Код товару: 267668
літня шина
5 885 грн
Код товару: 345030
5 885 грн
Код товару: 345030
літня шина
6 927 грн
Код товару: 328134
6 927 грн
Код товару: 328134
Показано 1 - 4 з 4 товарів