0

Опис шини Bridgestone Sporty Style MY02


Літня легкова шина Bridgestone Sporty Style MY02 є однією з новинок японського шинного гіганта. Ця модель адресована власникам легкових автомобілів компактного і середнього класу, віддають перевагу спортивному стилю водіння. При цьому сам виробник позиціонує її, як універсальний варіант для заміни штатн...

далі

Опис шини Bridgestone Sporty Style MY02


Літня легкова шина Bridgestone Sporty Style MY02 є однією з новинок японського шинного гіганта. Ця модель адресована власникам легкових автомобілів компактного і середнього класу, віддають перевагу спортивному стилю водіння. При цьому сам виробник позиціонує її, як універсальний варіант для заміни штатних шин. Агресивний дизайн протектора відрізняється молніевіднимі канавками і забезпечує підвищену стійкість до аквапланування, а також надійне зчеплення з дорогою в будь-яких умовах.

Також не можна не відзначити відмінну застосовність цієї шини, пропонованої виробником в 18 типорозмірах діаметром від 14 до 18 дюймів. Завдяки цьому, Bridgestone Sporty Style MY02 відмінно підходить до більшості популярних моделей легкових автомобілів, починаючи від вітчизняної Калини і закінчуючи престижної Nissan Teana.

Дизайн японської шини

Оскільки при створенні цієї шини японськими фахівцями на чільне кута була поставлена універсальність в будь-яких умовах, то її протектор забезпечили симетричним спрямованим V-образним малюнком. Він складається з пяти функціональних зон - поздовжніх ребер, розділених між собою широкими дренажними канавками. Центральна частина протектора зайнята масивним ребром, цілісна конструкція якої надає цій зоні відмінну жорсткість. За рахунок цього шина демонструє відмінну курсову стійкість у всьому діапазоні швидкостей. Крім того, широке і незбиране поздовжнє ребро дозволило істотно підвищити оперативність управління, що привнесло в характер керованості спортивні риси.

Канавки-блискавки

Основним призначенням цих протекторних елементів є підвищення ефективності роботи дренажної системи і тягового зусилля. Молніевідние канавки утворюють додаткові крайки зчеплення, розташовані практично під прямим кутом відносно напрямку руху, що суттєво підвищує тягове зусилля, особливо на мокрому асфальті. У той же час канавки, розташовані під гострим кутом відносно ходу руху і відрізняються великою довжиною, сприяють збільшенню швидкості відводу води з плями контакту, що на практиці дало значне збільшення стійкості до аквапланування.

Масивні протекторні блоки

Вище згадані молніевідние канавки утворюють велику кількість протекторних блоків трикутної форми і масивних розмірів. Таке поєднання дозволило істотно підвищити жорсткість цієї частини протектора, що, в свою чергу, призвело до збільшення площі плями контакту, а також стабільності його розмірів незалежно від режиму руху. В результаті шина Bridgestone Sporty Style MY02 демонструє не тільки стабільну і надійну керованість в будь-яких дорожніх умовах, але і мінімальний час реакції на повороти керма.

Плоский профіль протектора

Однією з відмінних рис даної моделі є мінімальна кривизна профілю її протектора. За рахунок цього японським шинникам вдалося вирішити цілий ряд проблем. По-перше, це великі розміри плями контакту, що сприятливо позначилося на зчіпних характеристиках на сухому асфальті. По-друге, протектор з мінімальною кривизною сприяє більш рівномірному розподілу зовнішнього тиску по плямі контакту. Крім підвищення стабільності зчіпних властивостей, це призвело до зниження ймовірності появи нерівномірного зносу, що продовжує термін служби шини.

Квадратний профіль плечових зон

Дана модель стала однією з перших, де була застосована технологія Flat Contact Patch. Вона полягає в особливій конструкції плечових зон, які переходять в боковини практично під прямим кутом. За допомогою цього конструктивного рішення фахівці японської компанії постаралися підвищити опірність протектора до динамічної деформації, що виникає при русі, яка рано чи пізно призводить до передчасного зносу шини.

Знижений рівень шуму в другій моделі

При розробці цієї моделі японські шинні інженери приділили дуже багато уваги рівню резонансних шумів і вібрацій, що виникають під час руху, оскільки від цього безпосередньо залежить комфортабельність пересування. Для боротьби з резонансними шумами і вібраціями все протекторні елементи розташовані з різним кроком відносно один одного. При цьому кожен крок протектора Bridgestone MY02 містить пять окремих блоків, різні розміри яких дозволили істотно знизити рівень шуму, підвищивши тим самим комфорт.

Посилений каркас шини Bridgestone

Дана модель має швидкісні індекси H, V і W, що передбачає пересування на швидкостях аж до 270 км / ч. В таких режимах шина відчуває екстремальні навантаження, з якими вона з легкістю справляється, завдяки посиленій конструкції каркаса. Його виняткова міцність в основному забезпечується двошаровим металокордом і шаром нейлонових волокон, намотаних за безшовною технологією. Багато в чому завдяки цьому, японським шинникам вдалося надати цій шині фірмовий баланс експлуатаційних характеристик, яким відрізняється більшість моделей, що випускаються під маркою Bridgestone.

Основні особливості високошвидкісної шини Bridgestone MY02 Sporty Style

- Велика кількість молніевідних канавок сприяють збільшенню продуктивності дренажної системи, що поліпшило стійкість до аквапланування, а також зчеплення на мокрій поверхні;
- 3D-блоки трикутної форми і масивних розмірів дозволили домогтися стабільних зчіпних характеристик і надійної керованості;
- Мінімальна кривизна профілю протектора забезпечує максимальні розміри плями контакту, а також зберігає їх незмінними незалежно від режиму руху, знижуючи при цьому ймовірність виникнення нерівномірного зносу;
- Прямокутний профіль плечових зон протектора сприяє підвищенню його стійкості до динамічної деформації, що поліпшило керованість, а також зробивши р аспределеніе зовнішнього тиску по плямі контакту більш рівномірним, що підвищило зносостійкість протектора.
- Низький рівень резонансних шумів і вібрацій, завдяки розташуванню протекторних елементів з різним кроком, відносно один одного;
- Поєднання мякості ходу і міцності забезпечується за рахунок двошарового металлокорда і спеціального нейлонового шару.

 
літня шина
4 351 грн
Код товару: 439380
4 351 грн
Код товару: 439380
Показ 1 - 1 з 1 товара