0

Опис шини Bridgestone Dueler H / T 684II


Всесезонная легкова шина Bridgestone Dueler H / T 684II відрізняється рідкісним універсалізмом. Тобто дана модель ідеально підходить для пересування по складних ділянках пересіченій місцевості, так само як і по асфальту, де вона демонструє низький рівень шуму в поєднанні з мякістю ходу. Про її високих ...

далі

Опис шини Bridgestone Dueler H / T 684II


Всесезонная легкова шина Bridgestone Dueler H / T 684II відрізняється рідкісним універсалізмом. Тобто дана модель ідеально підходить для пересування по складних ділянках пересіченій місцевості, так само як і по асфальту, де вона демонструє низький рівень шуму в поєднанні з мякістю ходу. Про її високих експлуатаційних характеристиках свідчить той факт, що саме ця шина поставляється на складальні конвеєри провідних світових брендів, включаючи Toyota і її легендарний позашляховик Land Cruiser.

Своєю фірмової збалансованості дана шина багато в чому зобовязана запатентованої технології UNI- T, яка представляє собою цілий комплекс різних розробок та інновацій, використаних при проектуванні каркаса, боковин і протектора. Однак основними відмінними рисами цієї технології є округлий профіль протектора, що забезпечує надійну керованість в будь-яких умовах, а також гумова суміш, технічний вуглець в складі якої дозволив істотно знизити рівень шуму і знос шини.

UNI-T

Вперше технологія UNI-T була представлена і впроваджена ще в 1996 році. У цій шині застосовується вже третє за рахунком покоління цього технологічного комплексу, що складається з девяти основних компонентів. При цьому варто відзначити, що японський виробник використовує UNI-T в шинах середнього і преміум-класу, до яких відносяться всі моделі Dueler.

Flat Force Block

Під цією назвою ховаються блоки з рівною мірою жорсткості. Практичним результатом цього технічного рішення стала відмінна стабільність шини Bridgestone Dueler H / T 684 2, як при прямолінійному русі, так і при здійсненні маневрів.

O-Bead

Даний компонент являє собою боковини з профілем округлої форми, тобто в формі літери «О». Завдяки цьому, шина демонструє видатну плавність ходу, помякшуючи навіть значні нерівності.

Super LL Carbon

В даній моделі застосовується вдосконалена гумова суміш, відмінною рисою якої є наявність в її формулою подовжених ланцюжків вуглецю, що звело до мінімуму ймовірність виникнення мікроскопічних тріщин. Це дозволило значно підвищити стійкість протектора до передчасного стирання.

AQ Compound

Цей компонент також відноситься до складу гумової суміші. Являє собою спеціальний компонент, який частково замінюючи масло, сприяє збереженню еластичності протектора на оптимальному рівні протягом всього терміну експлуатації шини. Це відбувається, завдяки безперервної вулканізації протектора на мікроскопічному рівні.

Dual Layer Tread

Ця назва приховує в собі двошарове будову протектора. Тобто дана технологія має на увазі виготовлення протектора, що складається з двох шарів гуми, кожен з яких виконує певне коло завдань. Зовнішній шар призначений для забезпечення високих зчіпних характеристик при невеликому рівні зносу протектора, а внутрішній - при сильному зносі. Завдяки такому оригінальному технічному рішенню, шина відрізняється прекрасними зчіпними характеристиками навіть при великих пробігах.

CSC

Назва цього компонента розшифровується, як Hydro Evacuation Surface і його призначенням є протидія виникнення ефекту аквапланування при русі по мокрій поверхні. Суть даної технології полягає в зниженні коефіцієнта опору потоком рідини, що дозволяє відводити з плями контакту великі обсяги надлишків вологи. Це досягається за рахунок все тієї ж гумової суміші, а точніше її гідроевакуаціонной структури.

Practicle Z

Z-частинки стали новою складовою гумової суміші протектора, яка замінила кремнійсодержащіе компоненти. У порівнянні з ними аквачастіци дозволили значно поліпшити зчіпні характеристики при русі по мокрому покриттю, зберігаючи їх на початковому рівні, незалежно від ступеня зносу протектора.

CTDM

Даний компонент являє собою компютерне моделювання конструкції шини. Завдяки сучасним засобам розробки, японським шинникам вдалося підібрати оптимальну конструкцію каркаса, дизайн протекторного малюнка і склад гумової суміші, що дозволило забезпечити найкращі експлуатаційні характеристики.

Дизайн протектора нового дуелера

Універсальність характеристик даної моделі багато в чому вдалося забезпечити за рахунок S-образного ненаправленного симетричного малюнка протектора. Він складається з чотирьох функціональних елементом - поздовжніх ребер, кожне з яких покликане забезпечити вирішення строго певного кола завдань. Всі поздовжні ребра представляють собою окремі ряди протекторних блоків. При цьому ребра Bridgestone Dueler H / T 684II, розташовані в центральній частині протектора складаються з блоків, розділених на чотири окремих частини. Завдяки такому рішенню, пляма контакту рясніє безліччю гострих кромок, які забезпечують чудові тягово-зчіпні характеристики, особливо на слизькому покритті.

Ще однією відмінною особливістю дизайну протекторного малюнка є конструкція плечових зон. Як і поздовжні ребра в центральній частині протектора, його плечові зони також є окремі ряди блоків. Але на відміну від них, ці блоки мають не тільки масивними розмірами, а й монолітною конструкцією, що робить цю частину протектора більш жорсткою, покращуючи тим самим характеристики керованості на асфальті. Що стосується пересіченій місцевості, то при русі по ній блоки плечових зон виступають в якості грунтозацепов, дозволяючи більш впевнено долати складні ділянки, наприклад, піщані або грязьові.

Основні особливості моделі Bridgestone Dueler H / T 684II

- Щільне розташування протекторних блоків забезпечує прекрасне зчеплення на слизьких покриттях;
- Закруглені стінки дренажних канавок підвищують ефективність водовідведення, що покращує стійкість шини до аквапланування;
- Оптимізована форма і розташування блоків, за рахунок чого забезпечується відмінна продуктивність, як на звичайних дорогах, так і на бездоріжжі;
- Безліч високих і потужних блоків в плечових зонах протектора дозволяють більш впевнено пересуватися по піску, бруду і снігу;
- Відмінна ефективність на самих різних видах покриття, завдяки симетричному ненаправленого малюнку протектора, розробленого за допомогою засобів компютерного моделювання;
- О-про різний профіль каркаса забезпечує мякість і комфорт при пересуванні.

 
всесезонна шина
2 771 грн
Код товару: 347258
2 771 грн
Код товару: 347258
всесезонна шина
4 743 грн
Код товару: 347286
4 743 грн
Код товару: 347286
всесезонна шина
5 660 грн
Код товару: 331751
5 660 грн
Код товару: 331751
всесезонна шина
6 751 грн
Код товару: 269794
6 751 грн
Код товару: 269794
всесезонна шина
7 032 грн
Код товару: 328332
7 032 грн
Код товару: 328332
всесезонна шина
9 376 грн
Код товару: 265821
9 376 грн
Код товару: 265821
Показано 1 - 6 з 6 товарів