0

Опис шини Bridgestone Dueler H / T 684


Всесезонная легкова шина Bridgestone Dueler H / T 684, що випускається всесвітньо відомим і шанованим японським виробником, призначена для тих автолюбителів, хто на перше місце ставить стійкість автомобіля при русі на високій швидкості по шосе, а також для тих, кому важлива точність управління в міських ...

далі

Опис шини Bridgestone Dueler H / T 684


Всесезонная легкова шина Bridgestone Dueler H / T 684, що випускається всесвітньо відомим і шанованим японським виробником, призначена для тих автолюбителів, хто на перше місце ставить стійкість автомобіля при русі на високій швидкості по шосе, а також для тих, кому важлива точність управління в міських умовах.

Як і всі шини лінійки Dueler, ця шина була спеціально створена для самого широкого спектру автомобілів підвищеної прохідності, включаючи позашляховики і пікапи з повним приводом. Щоб прищепити шині D684 фірмові риси характеру її дизайн створювався за допомогою спеціалізованих засобів моделювання. Завдяки оптимізованому таким чином S-образному дизайну ненаправленного симетричного малюнка протектора, шина демонструє чудове зчеплення, як на швидкісному шосе, так і на грунтовці. Малюнок шини на перший погляд здається простим і складним одночасно.

Вся центральна частина протектора зайнята окремими масивними блоками, згрупованими два поздовжніх ребра. Таке рішення забезпечило шині Bridgestone Dueler H / T 684 велику площу плями контакту, що, в свою чергу, призвело до істотного поліпшення характеристик зчеплення. Крім того, блоки, розташовані в центральній частині протектора, відстоять один від одного на мінімальній відстані, що дозволило істотно знизити опору кочення, а значить і витрата палива. Також слід відзначити той факт, що весь протектор поділений трьома дуже широкими глибокими поздовжніми канавками на окремі функціональні зони. За допомогою цього рішення вдалося домогтися з одного боку високої стійкості до аквапланування, а з іншого - чудових показників самоочищення протектора від піску і бруду, що поліпшило показники прохідності.

Основні особливості шини Bridgestone Dueler H / T 684

- феноменальна збалансованість характеристик для шини, призначеної для автомобілів підвищеної прохідності, забезпечується оптимізованим за допомогою засобів компютерного моделювання S-образним малюнком протектора;
- прекрасні показники самоочищення і водовідведення, завдяки широким і глибоким поздовжнім канавкам;
- хороші показники прохідності забезпечуються двома рядами блоків центральної частини протектора і масивним грунтозацепов в плечових зонах.

 
всесезонна шина
4 551 грн
Код товару: 441840
4 551 грн
Код товару: 441840
Показ 1 - 1 з 1 товара