0

Опис шини Bridgestone Dueler H / P Sport AS


Незважаючи на те, що виробник позиціонує шину для позашляховиків Bridgestone Dueler H / P Sport AS, як всесезонну модель, з урахуванням кліматичних умов нашої країни до цього варто ставитися з обережністю. Найбільш сильні свої переваги вона демонструє при відсутності сніжного покриву на дорогах. Крі...

далі

Опис шини Bridgestone Dueler H / P Sport AS


Незважаючи на те, що виробник позиціонує шину для позашляховиків Bridgestone Dueler H / P Sport AS, як всесезонну модель, з урахуванням кліматичних умов нашої країни до цього варто ставитися з обережністю. Найбільш сильні свої переваги вона демонструє при відсутності сніжного покриву на дорогах. Крім того, вони повинні бути асфальтованими, що характерно для всіх моделей з лінійки Dueler з абревіатурою H / P в назві.

Збільшені розміри плями контакту

Значною мірою своєму відмінному зчепленню на сухих дорогах дана модель зобовязана збільшеної площі плями контакту. Його великі розміри стали можливими, завдяки використанню цілого ряду ефективних рішень. Перш за все, це профіль протектора з практично "нульовим" радіусом в його центральній частині. При цьому кривизна плечових зон була підібрана таким чином, щоб при маневруванні форма і розміри плями контакту залишалися незмінними. Кінцевим результатом цих технічних хитрувань стала дуже стабільна і прогнозована керованість.

Протектор зі збільшеною кількістю зчіпних крайок

Іншою не менш важливою особливістю цієї шини є наявність збільшеної кількості зчіпних крайок. Переважна їх частина утворюється не блоками, а прорізаними в них ламелями. Будучи розташованими під різними кутами щодо напрямку руху, вони не тільки забезпечують додаткове зчеплення на слизькому покритті, а й надають йому стабільність і надійність.

Основні особливості Bridgestone Dueler H / P Sport AS

- збільшена ширина і прямокутна форма плями контакту залишаються незмінними при маневруванні, що поліпшує зчеплення при маневруванні;
- стабільні і надійні зчіпні характеристики на мокрих дорогах завдяки протектору із збільшеною кількістю блоків і ламелей.