0

Опис шини Bridgestone Blizzak LM25


Blizzak LM25 - це нешипованная шина для спортивних автомобілів і позашляховиків від відомої японської фірми Bridgestone - лідера по виробництву автомобільних покришок з вісімдесятирічним «стажем». Всі шини "Бріджстоун" відрізняють хороша керованість і зчеплення з будь-якою поверхнею. Ця шина не є винятком з ...

далі

Опис шини Bridgestone Blizzak LM25


Blizzak LM25 - це нешипованная шина для спортивних автомобілів і позашляховиків від відомої японської фірми Bridgestone - лідера по виробництву автомобільних покришок з вісімдесятирічним «стажем». Всі шини "Бріджстоун" відрізняють хороша керованість і зчеплення з будь-якою поверхнею. Ця шина не є винятком з приємних правил. Призначена вона для зимового сезону, правда, тільки для мяких європейських зим, а не для суворих сибірських морозів.

Головною особливістю даної шини є її протектор, адже при його виробництві була застосована унікальна технологія UNI-T (The Ultimate Network of Intelligent Tire Technology). Вона включає в себе три особливості. По-перше, розробка протектора відбувалася за допомогою компютерних технологій, які дозволили розрахувати найкращий склад гумової суміші, форму протектора і його дизайн для забезпечення шині оптимальних характеристик при експлуатації. Другою особливістю є вдосконалена структура обода, яка міцно тримає покришку на диску. Ну, і по-третє, до складу гумової суміші увійшла спеціальна структура вуглецю, завдяки чому покращилися зчіпні характеристики з поверхнею дороги і збільшилася зносостійкість шини.

Технології в зимовій шині Близзак LM25

Ще однією особливістю протектора є система 3D-ламелірованія і збільшена кількість ріжучих крайок, завдяки яким відбувається якісне зчеплення з зледенілій дорогою і ущільненим снігом і підвищуються тягові якості шини. А в складі протектора присутній великий відсоток силіки, який сприяє більшій еластичності і, в той же час, міцності покришки.

Дизайн малюнка протектора - спрямований і орієнтований на чітке зчеплення з дорогою і ефективний висновок мокрого снігу та вологи із зони контакту з поверхнею. Центральний блок протектора містить в собі безліч каналів, спрямованих під кутом, з метою досягнення ще більше керованості на важкій трасі. Також в центральній частині знаходяться дві лінії блоків, які направляють вологу до водовідвідних каналах, які, в свою чергу, ефективно її виводять з протектора. Нарешті, плечові зони мають закруглену форму, запобігаючи тим самим ризик виникнення аквапланування. Тому шина прекрасно поводиться при будь-яких умовах експлуатації.

Також ця модель шини характеризується малим опором коченню, за рахунок чого зменшується споживання палива, так що вона ще й екологічна. Крім того, шина стійка до зносу і буде впевнено працювати не один сезон. Якість цієї шини підтверджено численними тестами.

Шина Bridgestone Blizzak LM25 чудово підійде для любителів агресивного водіння і подарує своєму власникові комфорт від водіння і максимальну безпеку навіть на найскладніших ділянках зимової дороги.

Відмінні характеристики Bridgestone Blizzak LM25

- Bridgestone Blizzak LM25 - зимова нешипована шина для швидкісних автомобілів і позашляховиків.
- При виробництві протектора застосована унікальна технологія UNI-T. Її використання дозволило розрахувати оптимальний склад гумової суміші і форму протектора для відмінного зчеплення з дорогою, а також удосконалити структуру обода.
- Система 3D-ламалірованія ще більше підсилює зчеплення з важкої зимової трасою, дозволяючи комфортно долати навіть найскладніші її ділянки.
- Спеціальна силика, що входить до складу протектора, збільшує еластичність шини.
- Ефективний водовідведення завдяки системі каналів в центральній зоні протектора.
- Плечові зони мають закруглену форму, що запобігає виникненню аквапланування на мокрій дорозі .

 
зимова шина
7 245 грн
Код товару: 267303
7 245 грн
Код товару: 267303
зимова шина
7 501 грн
Код товару: 355061
7 501 грн
Код товару: 355061
зимова шина
11 903 грн
Код товару: 267358
11 903 грн
Код товару: 267358
Показано 1 - 3 з 3 товарів